Advantage Austria Navigatie tonen

Oostenrijk alweer aanwezig op MoOD / indigo Brussels, 6-8 september 2017

23 augustus 2017

Van 6 tot 8 september 2017 vinden in Tour & Taxis in Brussel de internationale vakbeurzen voor interieurtextiel MoOD, Indigo Brussels, MoOD Innovation, MoOD Techen the18/19 trend story plaats. Ook twee Oostenrijkse ondernemingen tekenen present.

MoOD is de vakbeurs voor stoffering en raam- en wandbekleding voor de woon- en projectmarkt. U kan er onder andere nieuwe materialen en technieken ontdekken.

Op indigo tonen meer dan 100 internationale studio’s en ontwerpers hun motieven en designs voor huishoud- en interieurtextiel. 

MoOD Tech – NEW!: dit nieuwe platform is ontstaan uit de groeiende belangstelling voor digitale technologieën. Mood Tech brengt digitale technologieën op één platform samen (bijvoorbeeld: artikelen gemaakt met 3D printers).

MoOD Innovation: is een opening naar de toekomst en streeft ernaar het innovatieplatform, de exposanten van nieuwe materialen en actuele ontwikkelingen te verenigen.

Op MoOD kan u kennismaken met de collecties van Baumann Dekor GMBH (Hall 2, stand A26): assortiment raam- en wandbekleding en gordijnen.

Affabre Design zal aanwezig zijn op indigo Brussels (Hall 4, stand E16-F15) en stelt zijn designs, patronen en jacquardmotieven voor: voor wandbekleding, vloerbedekking en cadeaupapier.

Alle twee kijken ze uit naar uw bezoek!

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA