Advantage Austria Navigatie tonen

RENEXPO® INTERHYDRO 2017: draaischijf van de Europese waterkrachtsector 

31 augustus 2017

In de Europese Unie is meer dan 50% van de elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen afkomstig uit waterkrachtcentrales. Waterkracht levert een belangrijke bijdrage aan de economie, de elektriciteitsvoorziening en de bescherming van het klimaat.   

Op 29 en 30 november 2017 wordt Salzburg voor de negende keer de draaischijf van de Europese waterkrachtsector. RENEXPO INTERHYDRO is ook dit jaar een uniek platform voor presentaties, kennisoverdracht, uitwisseling van ervaringen en nieuwe contacten. Het richt zich tot alle personen die actief zijn in de waterkracht sector: economie en industrie, overheden en gemeenten, politiek en wetenschap, evenals universiteiten uit heel Europa.

De tweedaagse beurs en vakcongres met forums, conferenties, seminaries en excursies biedt een overvloed aan informatie: van kleine waterkrachtcentrales tot pompaccumulatie, van techniek over ecologie en duurzame energievoorziening tot rendabiliteit en financiering.

Met het Oost-Europa-Forum, de Tsjechische Republiek als partnerland en Afrika als partner continent, wordt RENEXPO® INTERHYDRO dit jaar internationaler. Ongeveer 125 exposanten, 500 deelnemers aan de conferentie en 2.500 bezoekers worden verwacht.

Meer informatie over RENEXPO® INTERHYDRO 2017 (29 en 30 november 2017 in het Messezentrum Salzburg) is te vinden op de website van de organisatoren .

Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA