Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

EU kék kártya

A nem EU-s államból származó személyek az alábbi feltételekkel vándorolhatnak be Ausztriába az "EU kék kártya" segítségével:

  • Elvégzett egy legalább 3 éves felsőfokú képzést.
  • Magas képzettséget igénylő állásajánlatot kapott legalább egy évre, amely megfelel a végzettségének.
  • Igazolni tudja, hogy a leendő állással az előírt minimálbért fogja keresni:
    2017-as minimálbér: évi bruttó 59.718 euró
  • A munkaerő-piaci központ a munkaerőpiac felmérését (kiegészítő munkaerővel kapcsolatos eljárás) követően megállapítja, hogy a megcélzott állásra az osztrák munkaerőpiacon nincs megfelelő munkaerő.

Az „EU kék kártya” 24 hónapra állítható ki, ennek lejártával fennáll a lehetőség a „Rot-Weiß-Rot – Karte plus” („piros-fehér-piros kártya plusz”) igénylésére.

Itt további információt találhat az "EU kék kártya" igénylésének feltételeiről és az eljárásról.

Utolsó frissítés:
2017.08.11
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA