Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Yleiskatsaus

Maatalous ja metsäteollisuus muodostavat tärkeän, vientiin suuntautuneen sektorin Itävallan taloudessa. Monipuoliset ulkomaan markkinat vaihtelevine vaatimuksineen ja yhä nykyaikaisemman ja innovatiivisemman teknologian kysyntä tuo uusia kiinnostavia haasteita teollisuudelle. Itävaltalaisia yrityksiä, jotka toimittavat asiakkaille maailmanlaajuisesti maa- ja metsätalousteknologian tuotteita kuten kylvö- ja sadonkorjuukoneita, tallitarvikkeita, maatalouskemiaa tai hakkuukoneita, kuvaa perusteellinen markkinoiden tuntemus sekä mukautuminen kumppaneiden erikoisvaatimuksiin. Myös itävaltalaiselle karjalle ja genetiikalle on uusilla markkinoilla jatkuva kysyntä.

Sisältö

Innovatiivinen teknologia

Nykyaikaista maatalous- ja metsäteknologiaa kuvaa innovatiivisuus ja kyky yhdistää strukturaalisia muutoksia. Maataloudessa ja metsäteollisuudessa standardina on kärkiteknologian käyttäminen. Itävallan maatalouden ja metsäteollisuuden korkealaatuisiin vientituotteisiin kuuluvat:

  • kylvökoneet
  • sadonkorjuukoneet
  • lannoituskoneet
  • tallitarvikkeet
  • biokaasulaitokset
  • säilörehun valmistaminen ja ruokintateknologia
  • sääasemat
  • hakkuuteknologia
  • leikkuukoneet

ja useat muut uudenaikaiset tuotteet.

Täsmäviljely

Yhtenä esimerkkinä Itävallan luotettavasta nykyaikaisesta teknologiasta ovat traktorit, jotka on varustettu satelliittinavigointilaitteilla ja paikannusohjelmilla saavuttaakseen tavoitetun hyödyn.

Hyvä edustus

Itävallan maatalouskoneiden ja laitteiden valmistajia kuten myös metsäteknologian alan yrityksiä edustaaalan yrityksiä edustaa Metallitekninen teollisuusliitto. 

FMMI on EUMABOIS:n (Eurooppalaisia puuntyöstöteollisuuden koneiden ja laitteiden valmistajia edustava järjestö) ja CEMA:n (Eurooppalaisten maatalouskonevalmistajien järjestö) jäsen. CEMA ja EUMABOIS edustavat tällä hetkellä 14 maan intressejä ja toiveita kansainvälisellä tasolla, mm. alan messuilla.

Kansainvälinen asiantuntemus

Itävallan maat- ja metsätalousteknologia on teollisuuden huippua usealla alalla - itävaltalaiset koneiden ja laitteiden valmistajat johtavat maailman markkinoita monessa segmentissä. Teollisuuden vientietu ulottuu kaikkialle Eurooppaan ja myös liikekumppanit Kiinasta, Japanista ja Yhdysvalloista luottavat itävaltalaiseen laatuun.

Ruuhkaiset markkinat

EU maat kuten Slovakia, Slovenia, Tshekki ja Unkari, yhtä hyvin kuin myös Venäjä ja Ukraina, ovat maita, missä maa- ja metsätalous ovat avainasemassa olevia taloussektoreita. Itävaltalaiset tavarantoimittajat pystyvät vastamaan nykyaikaisen maa- ja metsätalousteknologian suureen kysyntään ja toimittamaan erilaisille markkinoille parhaiten sopivia ratkaisuja.

Maailmanlaajuinen ja paikallinen metsänhoitoteknologia

Viime vuosina Keski- ja Etelä-Aasia ovat olleet metsänhoitoteknologian kehittyviä markkinoita kuten myös Itä-Eurooppa, Venäjä, Turkki ja Lähi-itä. Itävaltalaiset metsähoitokoneiden valmistajat muodostavat suurimman osan perinteisesti vahvoista Keski-Euroopan metsänhoitoklustereista yhteistyössä Saksan, Pohjois-Italian ja Tshekin tasavallan valmistajien ja alihankkijoiden kanssa.

Päivitetty viimeksi
2017.11.13
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA