Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Overzicht

Land- en  bosbouw zijn belangrijke, op de export georienteerde onderdelen van de Oostenrijkse economie.  De vele verschillende buitenlandse markten met hun eisen en behoeften, wat betreft moderne en innovatieve technologie, zijn voor de branche altijd weer een interessante uitdaging. Met de juiste kennis van de markten en met inachtneming van de specifieke behoeften van hun partners leveren Oostenrijkse ondernemingen technieken voor landbouw en bosbeheer, zoals zaaimachines, oogstmachines, inrichtingen voor stallen, landbouwchemie of bos-harvesters, aan klanten over de hele wereld. Maar ook levende dieren en gentechnologie uit Oostenrijk vinden voortdurend nieuwe markten.

Inhoud:

Innovatieve techniek

Moderne land- en bosbouwtechnologie is door innovatie gekenmerkt, die een ideale aanpassing aan structurele veranderingen garandeert. Ook het inzetten van moderne informatietechnologie is in deze branche vanzelfsprekend. Tot het grote palet van productieve en kwaliteitsbewuste Oostenrijkse exportproducten van land- en bosbouwtechnologie behoren:

  • Zaaimachines
  • Oogstmachines
  • Mestverspeiders
  • Inrichtingen voor stallen
  • Technologie voor het inkuilen en voeren
  • Weerstations
  • Technologie voor het transport van hout
  • Harvesters

En nog veel meer producten die op de nieuwste technologische stand zijn.

Precisielandbouw

Een van de vele voorbeelden van moderne, betrouwbare technologie uit Oostenrijk: in moderne tractoren zitten GPS gestuurde navigatie- en kaartsystemen die het doelgerichte zaaien van hoeveelheden mogelijk maken.

Goed vertegenwoordigd

Oostenrijkse producenten van landbouwmachines en landbouwgereedschappen evenals producenten van bosbouwtechnologie worden vertegenwoordigd door de Vakvereniging van de metaal-technische industrie

De  Vakvereniging van de metaal-technische industrie is lid van de Europese branche-organisatie voor producenten van houtbewerkingsmachines en toebehoren EUMABOIS (European Federation of Woodworking Machinery Manufacturers) en van de Europese vereniging van producenten van landbouwmachines CEMA (The European Committee of Associations of Manufacturers of Agricultural Machinery). CEMA en EUMABOIS vertegenwoordigen de belangen en wensen van thans 14 landen op internationaal gebied. Bijvoorbeeld op het gebied van de beurssector.

Internationale deskundigheid

De Oostenrijkse land- en bosbouwtechnologie behoort in veel sectoren tot de top. In sommige segmenten zijn Oostenrijkse producenten zelfs wereldmarktleiders. De exportsuccessen van de branche reiken zelfs tot buiten Europa en ook partners in China, Japan en de VS zijn overtuigd van de Oostenrijkse kwaliteit. 

Markten met inhaalbehoeften

EU-landen zoals Slowakije, Slowenië, Tsjechië en Hongarije, maar ook Rusland en de Oekraine behoren tot die staaten, voor wie de land- en bosbouw een belangrijke bedrijfstak is. Oostenrijkse leveranciers kunnen de grote behoefte, die er aan moderne land- en bosbouwtechnologie is, dekken en exporteren optimale oplossingen voor de verschillende markten.

Bosbouwtechnologie globaal en plaatselijk

Centraal- en Zuid-Azië waren in de afgelopen jaren de dynamische exportmarkten voor bosbouwtechnologie, evenals Oost-Europa, Rusland en Turkije, het Nabije- en Midden-Oosten. Oostenrijkse producenten maken gebruik van de sterke Midden-Europese bosbouwtechnologie-groep door samenwerking en toelevering met producenten uit Duitsland, Noord-Italië en de Tsjechische Republiek.

Voor het laatst geactualiseerd op:
2017.11.13
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA