Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Automobilski uspesi iz Austrije

Kompanija MAGNA STEYR je vodeći svetski inženjerski i proizvodni partner proizvođača automobila, nevezano za pojedine marke. Ovo preduzeće već više od 100 godina kreira istoriju automobilizma.

Dosad je na lokaciji u Gracu proizvedeno preko 2,5 miliona vozila. Legendarna G klasa Mercedes-Benza proizvodi se već duže od 30 godina. Najbitniji faktori njenog uspeha su poseban kvalitet terenske vožnje uz istovremeno izvanredne osobine vožnje na putu.

U trenutnu paletu proizvoda spada i aluminijumska karoserija za Mercedes-Benz SLS sa krilatim vratima kao i za SLS Roadster. I francuski sportski kupe Peugeot RCZ se od 2010. godine proizvodi „Made in Austria“, a proizvodnu traku napušta u Gracu.

Uspešni model BMW X3 u avgustu 2010. godine zamenio je MINI Countryman. Dogodine će mu se pridružiti još jedan predstavnik iz MINI-jeve porodice - MINI Paceman. Fleksibilnost i najviši standardi kvaliteta kompaniju  MAGNA STEYR učinili su preduzećem broj 1 u celom svetu na polju proizvodnje po narudžbi.

Osim inženjerskih usluga i proizvodnje automobila MAGNA STEYR nudi i inovativne sisteme krovova i rezervoara. Ova dostignuća obezbeđuje 10.200 zaposlenih na 37 lokacija,  razmeštenih na tri kontinenta.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA