Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Yleiskatsaus

Itävallan autoteollisuus ja sen alihankintateollisuus ovat kehittyneet merkittäväksi taloudelliseksi tekijäksi korkealla vientiosuudellaan. Pienten kotimarkkinoiden takia yritysten tulee pärjätä kansainvälisillä markkinoilla teknisesti korkeatasoisilla tuotteilla. Sen johdosta tuotekehitys ja tieteellinen tutkimus ovat erittäin tärkeitä. Itävallan autovalmistajat ja alihankkijat tarjoavat teille innovatiivisia ja asiakaskeskeisiä palveluita.

Sisältö

Vahvuus yhteistyössä

Itävallan autoteollisuuden vahvuutena on keskisuurten yritysten korkea tekninen taso sekä joustavuus. Hyvänä edellytyksenä vientituotteiden valmistamiselle on ollut sidosryhmien tuki ja liittyminen klusteriverkostoiksi.

Vuosia sitten Itävallassa tehtiin urheiluautohistoriaa ja siitä lähtien Itävallan autoteollisuudella on ollut tarjota myös paljon muuta. Saatte selville lisää kuuntelemalla äänitiedostoa. Austrian Automotive Industry (englanniksi) [mp3, 873.1kb]

Itävallan autoteollisuuden liitto

Dynaamisella alalla, jolla on kova kilpailu, on yhteistyön tukeminen ja yrityksien avustaminen taloudellisissa ja sosiaalisissa kysymyksissä erittäin tärkeää kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Itävallassa näitä tehtäviä hoitaa Itävallan autoteollisuuden liitto . Tällä hetkellä liittoon kuuluu noin 160 yritystä ja yhteensä 30.000 työntekijää.

Autoteollisuuden liiton kotisivut tarjoavat erinomaisena palveluna käyttäjille tietopankkia, joka sisältää päivitettyä tietoa yrityksistä ja tuotehakupalvelimen .

Klusteriverkoston synergia

Useat menestyneet alihankintayritykset tarjoavat vain tiettyjä alan tuotteita. Ne investoivat suuria summia tieteelliseen tutkimukseen sekä tuotekehitykseen ja heidän tuotteensa ovat saavuttaneet kansainvälisen tunnustuksen. Alihankintateollisuuden pienet ja keskisuuret yritykset tekevät yhteistyötä kolmessa alueellisessa klusteriverkostossa: 

Autoteollisuuden klusteriverkostot mahdollistavat yritysten omien alueellisten vahvuuksien kehittämisen ja synergian hyödyntämisenkansainvälisillä markkinoilla.

Autoteollisuuden koneet ja tuotantolaitteisto

Itävallan koneenrakennusalsn yritykset vievät omia tuotteitaan menestyksellisesti kaikkialle maailmaan. Innovatiivisen koneenrakennusalan korkeata teknistä tasoa ja suurta taitotietoa arvostetaan suuresti sekä Euroopan että kansainvälisillä markkinoilla.

Itävaltalaiset yritykset eivät valmista ainoastaan koneita, vaan toimittavat lisäksi myös osia, työkaluja ja automatiikkaa, jotka takaavat asiakkaille korkean laadun ja maksimaalisen tuottavuuden. Menestymisen takana on hyvän koulutuksen saaneet asiantuntijat, korkea laatutietoisuus ja tiivis yhteistyö muiden maiden valmistajien kanssa.

Lisätietoja varten ottakaa yhteyttä ADVANTAGE AUSTRIA-toimistoon tai suoraan:

Metallitekninen teollisuusliitto
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Wien
Itävalta
 
+43 (0)5 90 900-3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA