Advantage Austria Pokazati navigaciju

Pregled

Austrijski sektor proizvođača auto dijelova i sama autoindustrija razvili su se u važan gospodarski faktor s visokim postotkom izvoza. Zbog malenog domaćeg tržišta tvrtke se s tehnički visoko kvalitetnim proizvodima moraju dokazati u čitavom svijetu. Razvoj i istraživanje prema tome imaju jako veliko značenje. Austrijski proizvođači i dobavljači nude inovativne usluge i proizvode koje se orijentiraju prema potrebama kupca.

Sadržaj:

Snaga kroz suradnju

Visoki tehnički nivo i fleksibilnost srednje velikih tvrtki su jake strane austrijske auto branše. Potpora od strane interesnih udruga i udruživanje u umrežene klastere su dobre pretpostavke za izvozne proizvode.

Povijest sportskog vozila pisana je u Austriji, no to nije sve što nudi austrijska Automotive Industry. Poslušajte više o tome u audio streamu. Austrian Automotive Industry (na engleskom) [mp3, 873.1kb]

Stručna udruga austrijske autoindustrije

U dinamičnoj gospodarskoj grani s jakom konkurencijom posebno je važno poticanje suradnje i pružanje potpore tvrtkama u gospodarskim i socijalnim pitanjima. Stručna udruga austrijske autoindustrije ispunjava ove zadaće.Udruženje trenutno broji 160 tvrtki članica s ukupno 30.000 zaposlenih.

Kao posebnu uslugu, stručna udruga Vam na svojoj web stranici stavlja na raspolaganje bazu podataka s aktualnim informacijama o tvrtkama kao i pretraživanje po proizvodima.

Sinergija u klasteru

Mnogi uspješni dobavljači nude nišne proizvode. Puno investiraju u razvoj i istraživanje i njihovi proizvodi su međunarodno priznati. Male i srednje tvrtke dobavljačke industrije surađuju u tri regionalne klaster-mreže:

Kroz ove auto klastere tvrtke razvijaju svoje regionalne snage i koriste učinke sinergije za nastupe na međunarodnim tržištima.

Proizvodni pogoni, strojevi za autoindustriju

Austrijske tvrtke iz sektora strojarstva izvoze uspješno u čitav svijet. Visoki tehnički standardi i know-how ovog inovativnog dijela strojarstva visoko se cijene na europskom i svjetskim tržištima.

Austrijski ponuđači ne proizvode samo strojeve već dostavljaju i module, alate i automatizaciju, koje njihovim klijentima garantiraju najvišu kvalitetu i produktivnost. Dobro obrazovani stručni djelatnici, snažan osjećaj za kvalitetu i povezivanje s proizvođačima u drugim zemljama ubrajaju se u faktore uspješnosti.

Za daljnje informacije kontaktirajte molimo Vaš, ADVANTAGE AUSTRIA-tj. Austrijski ured za vanjsku trgovinu ili direktno:

Fachverband Metalltechnische Industrie
Strukovno udruženje metaloprerađivačke industrije
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Beč
Austrija
 
+43 (0)5 90 900-3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA