Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Áttekintés

Ausztria autóipari beszállítói ágazata és gépjárműgyártása magas exportrészesedéssel rendelkező,  fontos gazdasági ággá fejlődött. A belföldi piac kis mérete miatt a vállalatoknak műszakilag magas minőségű termékekkel kell a teljes világpiacon bizonyítani. Ennek megfelelően nagy jelentősége van a fejlesztésnek és a kutatásnak. Az osztrák gyártók és beszállítók innovatív és ügyfélorientált szolgáltatást nyújtanak.

Tartalom:

Együttműködésben az erő

A középvállalatok magas műszaki színvonala és rugalmassága az osztrák járműipar erőssége. Az exportképes termelés jó feltételei az érdekképviseletek általi támogatás és a klaszter hálózatokban fennálló együttműködés.

Sok évvel ezelőtt Ausztriában kezdődött egy sportautó legenda és ez még messze nem minden, amit az osztrák gépjárműipar kínál. Hallgasson erről többet az audio streamben. Austrian Automotive Industry (angolul) [mp3, 873.1kb]

Osztrák Gépjárműipari Szakszövetség

Az erős verseny által jellemzett, dinamikus ágazatban nagyon fontos a kooperációk és a vállalatok gazdasági és szociális ügyekben való támogatása. Az Osztrák Gépjárműipari Szakszövetség (német nyelven) teljesíti ezeket a feladatokat. Jelenleg a szövetség kereken 160 tagvállalatot tömörít, összesen 30.000 foglalkoztatottal.

A szakszövetség honlapján aktuális céginformációkról adatbank található és termékkeresésre (angol nyelven) is lehetőség van.

Szinergia a klaszterben

Sok sikeres beszállítói üzem a piaci résekre specializálódott. Sok beruházást végeznek a kutatás és a fejlesztés területén, termékeik pedig nemzetközileg elismertek. A beszállítói ipar kis- és középvállalatai három regionális klaszter hálózatban működnek együtt:

A vállalatok ezen gépjárműklaszterek által tudják a regionális erősségeiket fejleszteni és a szinergiát nemzetközi piaci fellépéshez kihasználni.

Termelő berendezések, gépek az autóipar számára

Az osztrák gépgyártó vállalatok világszerte sikeresen exportálnak. Az európai és nemzetközi piacokon elismerik az innovatív gép- és berendezésgyártás magas technikai színvonalát és know-how-ját.

Az osztrák szállítók nemcsak gépeket gyártanak, hanem modulokat, szerszámokat és automatizálást is szállítanak, melyek az ügyfeleiknek a legmagasabb minőséget és termelékenységet garantálják. A siker kulcsa a jól képzett szakemberekben, a magas minőségtudatban és a más országok gyártóival való együttműködésben rejlik.

További információért lépjen kapcsolatba az ADVANTAGE AUSTRIA-irodával vagy forduljon közvetlenül az alábbi szövetséghez:

Fémtechnológiai Iparszövetség
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Bécs
Ausztria
 
+43 (0)5 90 900-3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA