Advantage Austria Prikaži navigacijo

Pregled

Avstrijsko področje izdelave polizdelkov in proizvodnja vozil sta se razvili v enega najpomembnejših gospodarskih dejavnikov z visokim deležem izvoza. Pogojena z majhnim domačim trgom so se morala podjetja na tržiščih celega sveta dokazati s tehnično visokokakovostnimi proizvodi. Zato imata tu razvoj in raziskovanje primeren pomen. Avstrijski proizvajalci in dobavitelji vam nudijo inovativne in strankam prilagojene storitve.

Vsebina:

Močni s sodelovanjem

Visok tehnični nivo in fleksibilnost srednje velikih podjetij štejejo med prednosti avstrijske avtomobilske panoge. Odlični predpogoji za izvozne proizvode so podpora s pomočjo zastopanja interesov in povezovanje v mreže grozdov.

V Avstriji se je pričela pisati legenda športnega avtomobila in to še dolgo ni vse, kar ponuja avstrijska avtomobilska industrija. Poslušajte več na to temo v avdio posnetku. Austrian Automotive Industry (v angleščini) [mp3, 873.1kb]

Panožno združenje avtomobilske industrije Avstrije

V dinamični panogi z močno konkurenco sta spodbujanje sodelovanja in podpora podjetij v gospodarskih in socialnih zadevah še posebej pomembna Panožno združenje avtomobilske industrije Avstrije izpolnjuje te naloge. Trenutno združenje šteje okoli 160 članov s skupno 30.000 zaposlenimi.

Kot posebno storitev vam panožno združenje na svoji spletni strani predstavlja podatkovno bazo z aktualnimi informacijami o podjetjih ter iskanje proizvodov

Sinergija v grozdu

Številna uspešna podjetja za polizdelke so nišni ponudniki. Veliko vlagajo v raziskovanje in razvoj, njihovi proizvodi pa so mednarodno priznani. Mala in srednje velika podjetja (MSP) industrije polizdelkov sodelujejo v treh regionalnih povezanih mrežah:  

S pomočjo tega avtomobilskega grozda lahko podjetja razvijajo svoje regionalne prednosti ter izkoristijo sinergije za nastop na mednarodnih tržiščih.

Proizvodni obrati, stroji in avtomobilska industrija

Avstrijska podjetja na področju strojništva uspešno izvažajo po celem svetu. Visok tehnični standard in know-how te inovativne panoge strojništva in gradnje obratov sta močno cenjena na evropskih in mednarodnih tržiščih.

Avstrijski ponudniki ne proizvajajo le strojev, temveč dobavljajo tudi module, opremo in avtomatizacijo, kar njihovim strankam zagotavlja visoko kakovost in produktivnost. Odlično usposobljena delovna sila, visoka zavest o kakovosti in povezovanje s proizvajalci v drugih državah sodijo k dejavnikom uspeha.

Za nadaljnje informacije se obrnite na vaš ADVANTAGE AUSTRIA urad  ali neposredno na:

Strokovno združenje kovinsko-tehnične industrije
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Dunaj
Avstrija
 
+43 (0)5 90 900-3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA