Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Osztrák cég a régiből újat varázsol Győrben

A LEIER CITY CENTER megnyitásával Győr szívében az osztrák Leier cég egy építészeti látványosságot hozott létre.

A Leier International vállalatcsoport egy családi tulajdonban lévő építőanyag-ipari cégcsoport. A vállalat egyike volt azon osztrák cégeknek, melyek már a rendszerváltás előtt megvettették lábukat Magyarországon. Időközben a csoport 9 gyártói telephelyével, ahol betonkövek, tetőcserepek és téglák kerülnek gyártásra, a vezető magyarországi vállalatok közé tartozik az építőanyag-szektorban.

Márkája a legjobban bevezetett márkák között található Magyarországon, melyet számos kitüntetés és díj – utoljára a Superbrands 2013 díj – bizonyítanak. A vállalat emellett az autókereskedelemben is tevékenykedik (BMW,Skoda stb.) és e téren is Nyugat-Magyarország vezető kereskedőinek egyike. Különösen figyelemre méltó, hogy a Leier-csoport egy olyan időszakban is, amikor a magyar építőipar válságban van, jól megállja a helyét.

Az ingatlan üzleti ágazatban a legjelentősebb projekt Győr belvárosában található. Az egykori, 1867-ben épült Frigyes-laktanyát a legmodernebb technika alkalmazásával exkluzív iroda- és üzlethelyiséggé alakították át. A nagyjából 30.000 m²-en modern irodák, exkluzív bérlakások, egy konferenciaközpont, üzlethelyiségek, kávézók és éttermek kerültek kialakításra. Ezzel a Leier igen nagy előrelátást mutatott, mivel Győrben a járműgyártás fejlődésével megnőtt az igény a modern ingatlanok iránt.  
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA