Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Yleiskatsaus

Maan elintason avaintekijöitä ovat optimaalinen infrastruktuuri, innovatiiviset rakennusmenetelmät sekä toimiva liikenne- ja kuljetusteknologia.Perinteistään ja korkeasta innovatiivisuudestaan tunnetut itävaltalaiset yritykset tarjoavat asiantuntemusta rakennusalalla, liikenne- ja kuljetusteknologiassa, informaatioteknologiassa, konsultoinnissa ja koneenrakennusalalla. 

Sisältö

Innovaatiot rakennus- ja infrastruktuurialalla

Itävallan yritykset ovat valmiita kohtaamaan tulevaisuuden haasteet käyttäen innovatiivisia ratkaisuja liikenne- ja kuljetusteknologiassa. Itävallan rakennusteollisuus on tunnettu uusien ratkaisujen kehittämisestä ja tiivistä yhteistyöstä.

Esimerkki "tulevaisuuden talo"

"Tulevaisuuden talo" pitää sisällään paljon mahdollisuuksia. Uudisrakennuksissa ja vanhojen rakennusten kunnostamisessa huomioidaan seuraavat innovatiiviset teknologiat:

  • energiatehokkuus
  • lämmöneristys
  • aurinkoenergia-arkkitehtuuri
  • uusiutuvat energialähteet
  • ekologiset rakennusmateriaalit

Lisätietoa aiheesta löydätte sivuilta hppt://www.hausderzukunft.at (englanniksi/saksaksi).

Informaatioteknologia

Itävallan informaatioteknologian alaa kuvaavat pienet ja keskikokoiset erikoistuneet yritykset sekä tutkimukseen ja kehityksen mahdollistava infrastruktuuri. Useat yritykset, kuten esimerkiksi Alcatel, Hewlett-Packard, Siemens ja Sony käyttävät hyväkseen lukuisia Itävallan etuja informaatioteknologian alalla. He ovat perustaneet Itävaltaan kansainvälisen tutkimusosastoja ja tehtaita korkealaatuisten tuotteiden valmistamista varten.

Liikenne- ja kuljetusteknologia

Itävallan yrityksien erityisenä kiinnostuksen kohteena on teknologian kehittyminen liikenne- ja kuljetusalalla. Oikeilla sovelluksilla huomisen ympäristö- ja liikennepolitiikkaongelmat saadaan ratkaistua.

Esimerkiksi rautatieteknologian alalla Itävallan etuna on useiden vuosien kokemus ja laaja asiantuntemus, joka soveltuu myös vientiin. Itävalta on kotimaa kolmelle kansainvälisesti tunnetulle markkinajohtajalle raiteiden rakentamisen koneiston, vaihdelevyjen ja erikoiskiskojen alalla (Plasser&Theurer, voestalpine Schienen GmbH ja voestalpine VAE GmbH). Myös muilla Itävallan yrityksillä on välttämätöntä asiantuntemusta innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseksi telematikka -alalla, kuten GPS navigointijärjestelmät ja siltateknologia.

Tulevaisuuden markkinat – Keski- ja Itä-Eurooppa

Itävallalla porttina itään on mielenkiintoinen historia. Saatte selville lisää kuuntelemalla äänitiedostoa. Austria, a strategic location in Europe (englanniksi) [mp3, 898.4kb]

Rakennusteollisuuden ja infrastruktuurialan tulevaisuuden markkinat ovat Keski- ja Itä-Euroopan maissa. Nopeasti kasvavat markkinat Itä-Euroopassa tarjoavat rakennusalan yrityksille laajenemismahdollisuuksia. Yhteistyö Itä-Euroopan yritysten kanssa on äärimäisen tärkeätä.

Rakentaen menestyksen kulmakiviä

Itävallan rakennusteollisuuden ulkomaan menestyksen resepti muodostuu seuraavasta:

  • tehokas, operatiivinen ja kokonaisvaltainen strateginen riskienhallinta
  • tehokas yhteistyö alihankkijoiden kanssa
  • asiakaslähtöinen yhteistyö rakennuttajien ja rakentajien kanssa
  • nykyaikainen johtamiskonsepti.

Itävallan rakennusteollisuus Itä-Euroopassa

Suurin itävaltalainen rakennusyhtiö - STRABAG - tuottaa jo 25 liikevaihdostaan naapurissa sijaitsevista Itä-Euroopan maista. Itävallan suurin tiilien valmistaja - Wienerberger - on ollut aktiivinen toimija Itä-Euroopan markkinoilla usean vuoden ajan. Nämä on vain kaksi esimerkkiä itävaltalaisten yrityksien kansainvälisestä osallistumisesta.

Rakennusteollisuuden koneisto

Itävallan koneteollisuuden alan yritykset ovat kansainvälisesti katsoen menestyksekkäitä viejiä. Euroopan ja kansainvälisillä markkinoilla arvostetaan ja kunnioitetaan innovatiivisen koneteollisuuden korkeita teknisiä standardeja ja tietotaitoa.

Itävallan yritykset eivät valmista ainoastaan koneita, vaan toimittavat lisäksi myös moduleita, työkaluja ja automatiikkaa, jotka takaavat asiakkaille korkean laadun ja maksimaalisen tuottavuuden. Menestymisen takana on hyvän koulutuksen saaneet asiantuntijat, korkea laatutietoisuus ja tiivis yhteistyö muiden maiden valmistajien kanssa.

Lisätietoja varten ottakaa yhteyttä ADVANTAGE AUSTRIA-toimistoon tai suoraan:

Metallitekninen teollisuusliitto
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Wien
Itävalta
 
+43 5 90900 3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA