Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Korkeatasoiset turbiinit ja putket

Kestävä energiantuotanto vesivoiman avulla edellyttää teknisiltä laitteilta huippusuoritusta. Kun on kyse suorituskyvystä ja koosta, ANDRITZ HYDRO:n turbiinit ja generaattorit tekevät jatkuvasti uusia maailmanennätyksiä.

Yli 170 vuoden kokemus ja yli 30 000 toimitettua turbiinia, joiden yhteisteho on noin 400 000 MW, vahvistavat  ANDRITZ HYDRO :n asemaa yhtenä maailman suurimpana hydraulisen sähköntuotannon tarjoajana.

Sveitsiläisessä Cleuson-Dixencen voimalaitoksessa käytetään ANDRITZ HYDRO:n Pelton-turbiineja, joiden 423 MW:n suorituskyky sekä 1 869 metrin putouskorkeus ovat maailmanennätyksiä. Yritys toimittaa erityisen tehokkaita koneita myös Etelä-Koreassa Sihwa-järven rannalla sijaitsevalle maailman suurimmalle vuorovesivoimalaitokselle. Koneiden pääkomponentit voitiin koota vasta suoraan paikan päällä komponenttien koon ja kuljetusrajoitusten vuoksi. Pakistanissa sijaitsevan Tarbelan padon paineputki ja putkiliitin ovat 13,2 metrin sisähalkaisijallaan ja keskiosan yli 16 metrin korkeudellaan suunnilleen yhtä korkeita kuin nelikerroksinen talo. Ne ovat koko maailmassa niin poikkeuksellisia, että ANDRITZ HYDRO on niiden ansiosta päässyt jopa Guinnessin ennätysten kirjaan.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA