Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Turbinák és csövek legfelső fokon

A víz erejével végzett fenntartható energiatermelés a műszaki felszereltségnél csúcsteljesítményt feltételez. Az ANDRITZ HYDRO turbinái és generátorai a teljesítmény és a nagyság vonatkozásában újra és újra világrekordot állítanak fel.

Több mint 170 éves tapasztalat és több mint 30 000 leszállított turbina, melyek összteljesítménye 400 000 MW, igazolják az ANDRITZ HYDRO pozícióját, a hidraulikus áramtermelés piacán a világ egyik legnagyobb kínálójaként:

A svájci Cleuson-Dixence erőműben ANDRITZ HYDRO Pelton-turbinákat alkalmaznak, amelyek a 423 MW-os teljesítmény és 1 869 m-es esési magasság tekintetében világrekordokat tartanak. A vállalat a világ legnagyobb a Sihwa-tónál Dél-Koreában található apály-dagály erőműje számára szállít különösen nagy teljesítményű gépeket. A nagyság és a szállítási korlátozások miatt a fő alkatrészeket csak közvetlenül a helyszínen lehetett összeszerelni. A Pakisztánban lévő Tarbela völgyzáró gát számára készült nyomáscső és a csőelágazás a maga 13,2 m-es belső átmérőjével és a több mint 16 m-es magasságával a központi területen körülbelül olyan magas, mint egy 4 emeletes ház. Ez világviszonylatban annyira rendkívüli, hogy az ANDRITZ HYDRO ezzel még a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA