Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Turbines en leidingen van superlatieven

Duurzame energieproductie uit waterkracht vereist topprestaties van de technische apparatuur. Turbines en generatoren van ANDRITZ HYDRO breken telkens weer wereldrecords op het gebied van prestaties en afmetingen.

Meer dan 170 jaar ervaring en meer dan 30.000 geleverde turbines met een totale capaciteit van circa 400.000 MW bevestigen de positie van ANDRITZ HYDRO als één van 's werelds grootste leveranciers op de markt voor elektriciteitsproductie uit waterkracht.

In de Zwitserse krachtcentrale Cleuson Dixence worden Pelton-turbines van ANDRITZ HYDRO gebruikt die met hun capaciteit van 423 MW en een valhoogte van 1.869 m wereldrecords vestigen. Voor de grootste getijdencentrale ter wereld aan het Sihwa-meer in Zuid-Korea levert het bedrijf bijzonder krachtige machines. Vanwege de omvang en de transportbeperkingen kunnen de belangrijkste onderdelen alleen ter plaatse gemonteerd worden.

De drukleiding en de aftakking voor de Tarbela-dam in Pakistan is met haar binnendiameter van 13,2 m en een hoogte in het centrale deel van meer dan 16 m ongeveer even hoog als een huis met vier verdiepingen. Dit is wereldwijd zo buitengewoon dat het ANDRITZ HYDRO zelfs in het Guinness Book of Records heeft gebracht.
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA