Advantage Austria Indicare navigare

Turbine şi ţevi la superlativ

Producerea de energie durabilă prin intermediul staţiilor hidroelectrice cere excelenţă în domeniul echipamentelor tehnice. Turbinele şi generatoarele de la ANDRITZ HYDRO stabilesc constant noi recorduri mondiale în materie de performanţă şi de dimensiune.

Cei peste 170 de ani de experienţă şi cele peste 30.000 de turbine livrate cu o capacitate totală de aproximativ 400.000 MW confirmă poziţia celor de la  ANDRITZ HYDRO , ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori de pe piaţa mondială în materie de producere a energiei hidraulice.

În uzina electrică elveţiană Cleuson-Dixence sunt utilizate turbinele Pelton ale firmei ANDRITZ HYDRO, care ating recorduri mondiale în ceea ce priveşte capacitatea de 423 MW şi înălţimea de cădere de 1.869 m.
Societatea livrează de asemenea, maşini deosebit de eficiente celei mai mari uzine hidrolectrice maremotrice a lumii  aflată în Coreea de Sud  lângă lacul Shiwa. Datorită mărimii excesive şi a restricţiilor de circulaţie a fost nevoie ca principalele componente să fie asamblate la faţa locului. Conducta de presiune şi robinetul de ţeavă folosite la barajul Tarbela din Pakistan, cu un diametru interior de 13,2 m şi o înălţime în partea centrală de peste 16 m sunt comparabile cu o clădire de 4 etaje. Acest lucru este atât de neobişnuit pe plan mondial, încât cei de la ANDRITZ HYDRO au intrat chiar şi în Cartea  a Recordurilor.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA