Advantage Austria Pokaži navigaciju

Dijelovi visoke preciznosti u upotrebi na naftnim poljima svijeta

Jeste li znali da je Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG (SBO) lider na svjetskom tržištu u oblasti dijelova visoke preciznosti za naftnu industriju?

Kompanija Schoeller-Bleckmann više od 130 godina razvija i obrađuje specijalne vrste čelika visokog kvaliteta. Danas težište međunarodno prisutne kompanije Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG leži na nemagnetnim komponentama bušećih šipki za tehnologiju usmjerenog bušenja („Directional Drilling“). Osim toga, ova grupa proizvodi i visokoučinkovite motore za bušenje i bušne alate za naftnu i gasnu industriju i svojim kupcima nudi široku paletu usluga vezanih za popravke i održavanje.

Povećana potražnja nafte i gasa širom svijeta dovela je do povećanih aktivnosti bušenja. Istovremeno stopa eksploatacije postojećih naftnih i gasnih polja opada i potraga za novim izvorima tehnološki postaje sve skuplja. Za to je potrebna povećana primjena komponenti visoke preciznosti kakve nudi kompanija SBO. Time je položaj kompanije Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG na tržištu osiguran i u budućnosti.

Operativna preduzeća SBO grupe prisutna su širom svijeta u svim značajnim centrima naftne industrije.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA