Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Tarkkuuslaitteet käytössä maailman öljykentillä

Tiesitkö, että Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG (SBO) on johtavassa asemassa maailmanmarkkinoilla, kun on kyse Oilfield Service -teollisuudelle valmistetuista tarkkuuslaitteista?

 Schoeller-Bleckmann valmistaa ja kehittää jo yli 130 vuoden ajan korkealaatuisia erikoisteräksiä. Nykyään kansainvälinen Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG:n painopiste on suunnatun porauksen (”Directional Drilling”) ei-magneettisissa poratangon osissa. Lisäksi konserni valmistaa suurteho porauslaitteiden moottoreita ja porauslaitteita öljy- ja kaasuteollisuudelle sekä tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista korjaus- ja huoltopalvelua.

Öljyn- ja kaasunkysynnän maailmanlaajuinen kasvu johtaa poraustoiminnan kasvuun. Samalla nykyisten öljy- ja kaasukenttien tuotannon määrä laskee ja uusien lähteiden etsintä muuttuu teknisesti aina vain haasteellisemmaksi ja siksi SBO:n tarjoamia tarkkuuslaitteita tarvitaankin yhä enenevissä määrin. Tämän vuoksi Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG:n ainutlaatuinen markkina-asema on turvattu myös tulevaisuudessa.

SBO:n operatiiviset yritykset ovat maailmanlaajuisesti läsnä kaikissa Oilfield Service – teollisuuden merkittävissä keskuksissa.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA