Advantage Austria Pokazati navigaciju

Visokoprecizni dijelovi na naftnim poljima diljem svijeta

Jeste li znali da je Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG (SBO) svjetski lider u proizvodnji visokopreciznih dijelova za servisnu industriju na naftnim poljima?

Preko 130 godina tvrtka Schoeller-Bleckmann razvija i prerađuje visokokvalitetne specijalne čelike. Danas težište tvrtke Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG, koja međunarodno djeluje, leži na amagnetskim komponentama užadi za usmjereno bušenje („Directional Drilling“). Osim toga, ova grupacija izrađuje motore za bušenje velike snage i alat za bušenje za naftnu i plinsku industriju te svojim kupcima nudi sveobuhvatni servis kod popravka i održavanja.

Porast potražnje za naftom i plinom diljem svijeta vodi do sve  više bušenja. Jednako se tako smanjuje postotak postojećih polja nafte i plina, a potraga za novim izvorima tehnološki postaje sve zahtjevnija. To iziskuje pojačanu uporabu visokopreciznih komponenti kakve nudi tvrtka SBO. Time je poseban položaj tvrtke Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG na tržištu osiguran i u budućnosti.

Operativna poduzeća grupacije SBO su prisutni diljem svijeta, u svim najznačajnijim centrima servisne industrije na naftnim poljima.
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA