Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

A világ olajmezőin használt nagy pontosságú alkatrészek

Tudta, hogy a Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG (SBO) világpiac-vezető az olajmező-kiszolgáló ipar számára készült nagy pontosságú alkatrészek terén?

Schoeller-Bleckmann több, mint 130 éve foglalkozik minőségileg értékes speciális acélok fejlesztésével és megmunkálásával. A nemzetközi szintéren működő Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG tevékenységének súlypontját az irányított fúrási technológiához („Directional Drilling“) szükséges amagnetikus fúróköteg-egységek képezik. Ezen túlmenően a csoport nagyteljesítményű fúrómotorokat és fúrószerszámokat gyárt az olaj- és a gázipar számára és átfogó javítási és karbantartási szerviz-szolgáltatást kínál ügyfeleinek.

Az olaj és a gáz iránti világszintű kereslet megemelkedése megsokszorozta a fúrások számát. Ezzel egyidejűleg csökkent a meglévő olaj-és gázmezők szállítási kvótája, és technológiailag egyre ráfordítás-igényesebbé vált az új források utáni kutatás. Ez fokozottan megköveteli az SBO által is kínált nagy pontosságú részegységek alkalmazását. Ez pedig a jövőben is biztosítja a Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG egyedülálló piaci helyzetét.

Az SBO operatív vállalatai világszerte valamennyi jelentős olajmező-kiszolgáló ipari központban jelen vannak.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA