Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Hoge-precisie-onderdelen voor 's werelds olievelden

Wist u dat Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG (SBO) wereldwijd marktleider is in hoge-precisie-onderdelen voor de olieveldservicesector?

Al meer dan 130 jaar ontwikkelt en verwerkt Schoeller-Bleckmann kwalitatief hoogwaardig speciaal staal. Vandaag ligt de focus van het internationaal actieve Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG op niet-magnetische boorstrengcomponenten ("drillstring components") voor richtboortechnologie ("Directional Drilling"). Daarnaast produceert de groep uiterst krachtige boormotoren en boorwerktuigen voor de olie- en gasindustrie en biedt zij haar klanten een uitgebreide service voor reparaties en onderhoud.

De stijging van de wereldwijde vraag naar olie en gas heeft geleid tot een stijging van de booractiviteiten. Tegelijkertijd vermindert de productiecapaciteit van bestaande olie- en gasvelden en wordt de zoektocht naar nieuwe bronnen technologisch steeds complexer. Dit vereist een toenemend gebruik van hoge-precisie-onderdelen zoals die door SBO worden aangeboden. Daarmee is de unieke marktpositie van Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG ook in de toekomst gewaarborgd.

De werkmaatschappijen van SBO zijn wereldwijd aanwezig in alle belangrijke centra van de olieveldservicesector.
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA