Advantage Austria Indicare navigare

Piese de înaltă precizie utilizate pe câmpurile petrolifere din lume

Ştiaţi că Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG (SBO) este lider mondial în domeniul pieselor de înaltă precizie pentru industria serviciilor de la câmpurile petrolifere?

De peste 130 de ani  Schoeller-Bleckmann dezvoltă şi prelucrează oţeluri speciale de înaltă calitate. Astăzi, punctul de greutate al companiei Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG activă la nivel internaţional îl reprezintă componentele amagnetice pentru coloana de perforare pentru tehnologia forajului dirijat („Directional Drilling“). În plus, grupul produce motoare de forare de mare putere şi unelte de forare pentru industria petrolului şi a gazului şi oferă clienţilor săi un service complet pentru reparaţii şi întreţinere.

Creşterea cererii mondiale de petrol şi gaz duce la creşterea activităţii de forare. Totodată, rata de exploatare a câmpurilor petroliere şi gazifere existente scade, iar căutarea de noi surse devine tot mai scumpă din punct de vedere tehnologic. Acest lucru cere şi mai mult implicarea componentelor de înaltă precizie oferite de SBO. În acest mod, poziţionarea unică pe piaţă a companiei Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG este garantată şi pe viitor.

Companiile operative ale SBO sunt prezente în întreaga lume, în toate centrele importante ale industriei serviciilor de pe câmpurile petroliere.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA