Advantage Austria Prikaži navigacijo

Visoko precizni deli v uporabi na naftnih poljih po svetu

Ste vedeli, da je podjetje Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG (SBO) vodilno na svetovnem trgu na področju visoko preciznih delov za storitvene dejavnosti naftnih polj?

Schoeller-Bleckmann že več kot 130 let razvija in obdeluje visoko kakovostno specialno jeklo. Danes leži težišče mednarodno dejavnega podjetja Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG na nemagnetnih vrtalnih komponentah za tehnologijo usmerjenega vrtanja („Directional Drilling“). Skupina poleg tega izdeluje visoko zmogljive vrtalne motorje in vrtalna orodja za naftno in plinsko industrijo ter ponuja svojim strankam obsežne storitve pri vzdrževanju in servisu.

Porast svetovnega povpraševanja po nafti in plinu je pripeljala do rasti vrtalnih aktivnosti. Hkrati pada stopnja pridobivanja iz obstoječih polj nafte in plina in tako postaja iskanje novih virov tehnološko vedno dražje. To zahteva povečano uporabo visoko preciznih komponent, kot jih ponuja SBO. S tem je tudi v prihodnje zagotovljen edinstveni položaj družbe Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG na tržišču.

Operativna podjetja SBO so prisotna v vseh najpomembnejših centrih naftne industrije po svetu.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA