Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Visokoprecizni delovi u upotrebi na svetskim naftnim polјima

Da li ste znali da je Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG (SBO) vodeći na svetskom tržištu u proizvodnji visokopreciznih delova za servisnu industriju na naftnim polјima?

Već preko 130 godina Schoeller-Bleckmann radi na razvoju i preradi visokokvalitenih  vrsta specijalnog čelika. Danas težište kompanije Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG, međunarodno aktivnog preduzeća, predstavlјaju nemagnetske komponente užadi za usmereno bušenje („Directional Drilling“). Osim toga, ova grupacija proizvodi i motore za bušenje velike snage i alate za bušenje za industriju nafte i gasa, a svojim kupcima nudi opsežne usluge kod popravki i održavanja.

Porast svetske potražnje za naftom i gasom vodi ka povećanju bušenja. Istovremeno opada stopa mogućnosti iskorišćavanja postojećih naftnih i gasnih polјa, a traganje za novim izvorima postaje tehnološki sve zahtevnije. To u povećanoj meri zahteva upotrebu visokopreciznih komponenti kakve nudi SBO. Time je preduzeću Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment AG osigurano jedinstveno mesto na tržištu, čak i u budućnosti.

Operativna preduzeća grupacije SBO su prisutna svuda po svetu, u svim značajnim središtima servisne industrije na naftnim polјima.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA