Advantage Austria Показване навигация

Успешен износ на иновативни плоскости от масивно дърво

Австрийската фирма Тили е основана през 1981 г., а днес вече е европейски лидер в производството на плоскости от масивно дърво.

Няколко години по-късно (1985 г.)  Tilly Holzindustrie GmbH започва да произвежда плоскости от естествено дърво. От самото начало едно-, дву- и многослойните качествени плоскости жънат успех при производството на мебели. Още по време на основаването на фирмата се обръща специално внимание на разработването на иновативни продукти и на високия стандарт за качество. Дейността на научноизследователския отдел играе важна роля за успеха на фирмата.

Екологичната термоелектрическа когенерация доставя енергия за производството и централното отопление за Алтхофен. Днес  тя работи непрекъснато в Тили. В бъдеще е планирано да се достигне капацитет от 6 милиона квадратни метра естествено дърво годишно. Непрекъснатото разширяване, модернизирането на наличните производствени съоръжения и постоянното нарастване на пазара на стоки превърнаха семейното предприятие в първенец по отношение на износа.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA