Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Exportsucces met innovatieve massiefhouten platen

In 1981 werd het Oostenrijkse bedrijf Tilly opgericht. Tegenwoordig is het de Europese leider op het gebied van de productie van massiefhouten platen.

Enkele jaren na de oprichting, in 1985, startte Tilly Holzindustrie GmbH met de productie van platen uit natuurlijk hout. Vanaf het begin hadden de een-, drie- en meerlagenplaten succes in de meubelbouw. Van bij de start werd veel waarde gehecht aan innovatieve productontwikkeling en een hoge kwaliteitsstandaard. De eigen onderzoeksafdeling is een belangrijke succesfactor voor het bedrijf.

Een milieuvriendelijke warmtekrachtkoppelingsinstallatie die bij Tilly vandaag de klok rond draait, levert energie voor de productie en voor de stadsverwarming van Althofen. In de toekomst moet jaarlijks een productiecapaciteit van tot 6 miljoen vierkante meter natuurlijke houten platen worden bereikt. De voortdurende uitbreiding, de modernisering van bestaande productie-installaties en de permanente vergroting van het afzetgebied maken van het familiebedrijf een exportkampioen.
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA