Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Izvozni uspeh sa inovativnim pločama od masivnog drveta

1981. godine osnovano je austrijsko preduzeće Tilly – danas je ono vodeća firma u Evropi po proizvodnji ploča od masivnog drveta.

Nekoliko godina kasnije (1985.) firma  Tilly Holzindustrie GmbH je započela proizvodnju ploča od prirodnog drveta. Od samog početka su ove ploče u izvođenju od jednog, dva i više slojeva imale uspeha u proizvodnji nameštaja. Još u vreme osnivanja firme mnogo se polagalo na inovativni razvoj proizvoda i visoki standard kvaliteta. Rad sopstvenog istraživačkog odeljenja je važan faktor uspeha ovog preduzeća.

Ekološki pogodna kogenerecija električne energije i toplote obezbeđuje energiju za proizvodnju i daljinsko grejanje u postrojenju u Althofenu, koje u firmi Tilly radi dvadeset četiri sata dnevno. Ubuduće će biti postignut godišnji kapacitet proizvodnje i do 6 miliona kvadratnih metara ploča od prirodnog drveta. Stalna izgradnja, modernizacija postojećih proizvodnih postrojenja i permanentno povećanje tržišta za plasman proizvoda ovo porodično preduzeće čine šampionom izvoza.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA