Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Specialisten voor veilige spraaktechnologie

Wat hebben de Europese luchtverkeersbeveiligingsorganisatie Eurocontrol, de Londense politie Scotland Yard en de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA met elkaar gemeen? Ze maken allemaal gebruik van de communicatie-oplossingen van Frequentis AG.

Sinds 1947 biedt de internationaal actieve ondernemingsgroep uit Wenen communicatie- en informatiesystemen voor veiligheidskritische toepassingen aan, zowel voor de civiele en militaire luchtvaart en voor de openbare veiligheid (politie, ziekenwagen, brandweer) als voor spoorweg- en maritieme systemen. Klanten in meer dan 110 landen wereldwijd vertrouwen op de oplossingen en de projectknowhow van Frequentis .

De pijlers van het marktsucces worden gevormd door het hoge innovatievermogen en de technologische oriëntering van het bedrijf, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan een optimale mens-machine-interface. Met een marktaandeel van 30% is Frequentis op het gebied van spraak- en communicatiesystemen voor luchtverkeersveiligheid zelfs wereldmarktleider.
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA