Advantage Austria Показване навигация

Луксозно вътрешно обзавеждане за висок стандарт

Семейно предприятие от Австрия осъществява мечти - по вода, земя и въздух.

Историята на успеха на LIST Holding GmbH започва през 50-те години на миналия век с малка дърводелска работилница. Там се натрупва опит в обработката на благородни материали. Днес фирмата е един от световните лидери в сферата на вътрешното обзавеждане за яхти, кораби, бизнес и частни самолети, хотели и ексклузивни частни резиденции.

LIST пое обзавеждането на кораба с апартаменти „MS The World of ResidenSea“, на който има 110 частни жилища и 88 хотелски суити, както и на прочутия круизен кораб „MS Deutschland“.

За луксозното вътрешно обзавеждане на частни жилища и яхти често се търсят специални решения. Клиент на компанията пожела за частната си яхта представителна маса за хранене, която може да се превръща в билярдна маса. Инженерите на LIST разработиха пружинен механизъм, който да неутрализира морското вълнение.

Фирмата LIST international е известна и във въздушното пространство със своите проекти за обзавеждане на бизнес и частни реактивни самолети. Иновативните идеи (напр. истински каменни подове или декоративни повърхности от фини слоеве истински камък) и постоянното усъвършенстване са част от успеха на LIST.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA