Advantage Austria Pokaži navigaciju

Luksuzni interijeri za maksimalne zahtjeve

Porodično preduzeće iz Austrije ostvaruje snove – na vodi, na zemlji i u zraku.

Priča o uspjehu firme LIST Holding GmbH počela je 50-tih godina sa malom stolarskom radnjom. Tu su se skupljala iskustva iz obrade plemenitih materijala. Danas se ovo preduzeće ubraja u svjetske lidere u oblasti unutrašnjeg uređenja za jahte i brodove, poslovne i privatne avione, hotele i ekskluzivne privatne rezidencije.

Tako je firma LIST opremila npr. apartmanski brod „MS The World of ResidenSea“ sa svojih 110 vlasničkih stanova i 88 hotelskih smještaja ili slavni brod za krstarenja „MS Deutschland“.

Za unutrašnja uređenja privatnih vila i jahti vrhunskog kvaliteta često se zahtijevaju posebna rješenja. Jedan klijent je za svoju privatnu jahtu želio reprezentativan trpezarijski sto, koji se može preurediti u bilijarski sto. Dakle tehničari firme LIST su razvili mehanizam koji gotovo prigušuje udare morskih valova.

I u vazduhoplovnoj oblasti firma LIST je internacionalno poznata kao firma koja oprema poslovne i privatne avione. Inovativne ideje (npr. pod od prirodnog kamena ili dekorativne površine od jako tankog prirodnog kamena) i stalni dalji razvoj predstavljaju važan dio priče o uspjehu firme LIST.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA