Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Ylellisiä sisustuksia, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset

Itävaltalainen perheyritys toteuttaa unelmia — merellä, maalla ja ilmassa.

LIST Holding GmbH:n menestystarina alkoi 1950-luvulla pienestä puusepänverstaasta. Siellä yritys keräsi kokemusta arvokkaiden materiaalien työstämisestä. Nykyään yritys kuuluu maailman johtaviin jahtien ja laivojen, liike- ja yksityislentokoneiden, hotellien ja loistokkaiden yksityisasuntojen sisätilojen sisustajiin.

LISTin sisustamia ovat esimerkiksi asuntolaiva ”MS The World of ResidenSea”, jossa on 110 omistusasuntoa ja 88 hotellisviittiä, sekä kuuluisa risteilyalus ”MS Deutschland”.

Omakotitalojen ja yksityiskäyttöön tarkoitettujen huvipursien laadukkaisiin sisustuksiin tarvitaan usein erikoisia ratkaisuja. Eräs asiakas toivoi huvipurteensa näyttävää ruokapöytää, jonka voisi muuntaa biljardipöydäksi. LISTin teknikot tällöin kehittivät mekanismin, joka ikään kuin joustaa aallokossa.

LIST on tullut kansainvälisesti tunnetuksi myös liike- ja yksityislentokoneiden sisustajana. Jatkuva kehitys ja innovatiiviset ideat (esim. aito kivilattia tai näyttävät pinnat erittäin ohuesta luonnonkivestä) ovat osa LISTin menestystarinaa.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA