Advantage Austria Pokazati navigaciju

Luksuzni interijeri za one najzahtjevnije

Obiteljska tvrtka iz Austrije ostvaruje snove – na moru, na kopnu i u zraku.

Priča o uspjehu tvrtke LIST Holding GmbH započinje u 1950.-ima, u maloj stolarskoj radionici. Ondje su se skupljala iskustva sa obradom plemenitih materijala. Danas tvrtka spada među vodeće svjetske dizajnere interijera za jahte i brodove, poslovne i privatne zrakoplove, hotele i ekskluzivne privatne rezidencije.

Tako je na primjer tvrtka LIST opremila apartmanski brod „MS The World of ResidenSea“ sa svojih 110 privatnih stanova i 88 hotelskih soba ili poznati brod za krstarenje „MS Deutschland“.

Za uređenje unutrašnjosti privatnih kuća i jahti vrhunske kvalitete često se zahtijevaju posebna rješenja. Jedan je kupac za uređenje svoje privatne jahte tražio reprezentativan kuhinjski stol koji se može pretvoriti u biljarski stol. U skladu s time inženjeri tvrtke LIST razvili su mehanizam koji ublažava ljuljanje broda usljed uzburkanog mora.

I u zraku je tvrtka LIST poznato ime, kada je riječ o uređenju poslovnih i privatnih zrakoplova. Inovativne ideje (npr. pravi kameni pod ili ukrasne površine od veoma tankog pravog kamena) kao i kontinuirani razvoj dio su prče o uspjehu tvrtke LIST.
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA