Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Luxus belső terek a legmagasabb igények kielégítésére

Egy ausztriai családi vállalkozás álmokat vált valóra – vízen, földön és a levegőben.

LIST Holding GmbH sikertörténete az 1950-es években kezdődött egy kis asztalos műhellyel. Itt gyűjtöttek tapasztalatot a nemes anyagok megmunkálásával. Ma a vállalkozás a világ vezető belső berendezés készítői közé tartozik jachtok és hajók, üzleti –és magánrepülőgépek, szállodák és exkluzív magánrezidenciák esetében.

Így például a LIST rendezte be az „MS The World of ResidenSea“ apartman hajót a maga 110 öröklakásával és 88 szállodai lakosztályával vagy a „MS Deutschland“ híres luxushajót.

A saját otthonok és magán jachtok kiváló minőségű belső berendezéseinél gyakran keresik az egyedi megoldásokat. Egy ügyfél a magánjachtja számára egy olyan reprezentatív ebédlőasztalt kért, amely átalakítható biliárdasztallá. Továbbá a LIST technikusai kifejlesztettek egy olyan mechanizmust, amely úgyszólván felfogja a hullámzást.

A LIST international nevet szerezett magának a levegőben, mint lökhajtásos üzleti és magánrepülőgépek berendezője. Innovatív ötletek (pl. igazi kőpadló vagy dekoratív felületek hajszálvékony igazi kőből) és az állandó továbbfejlesztés a LIST sikertörténetének egyik része.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA