Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Luxueuze interieurs voor de meest veeleisende klanten

Een familiebedrijf uit Oostenrijk maakt dromen waar - te water, te land en in de lucht.

Het succesverhaal van LIST Holding GmbH begon in de jaren 50 met een kleine meubelmakerij. Hier werd ervaring opgedaan met de verwerking van edele materialen. Tegenwoordig is het bedrijf een van 's werelds meest toonaangevende interieurontwerpers voor jachten en schepen, zaken- en privévliegtuigen, hotels en exclusieve privéwoningen.

Het residentieschip „MS The World of ResidenSea“ met 110 koopappartementen en 88 hotelsuites en het beroemde cruiseschip "MS Deutschland" werden bijvoorbeeld door LIST ingericht.

Hoogwaardige interieurs van privéwoningen en -jachten vereisen vaak speciale oplossingen. Zo wenste een klant voor zijn privéjacht een exclusieve eettafel die kon omgetoverd worden in een biljarttafel. De technici van LIST hebben daarom een mechanisme ontwikkeld dat de deining als het ware breekt..

Ook in de luchtvaart heeft LIST internationaal naam gemaakt als interieurontwerper van zaken- en privéjets. Innovatieve ideeën (bijvoorbeeld echte stenen vloer en decoratieve oppervlakken van ultradunne echte steen) en voortdurende ontwikkeling liggen aan de basis van het succesverhaal van LIST.
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA