Advantage Austria Indicare navigare

Interioare de lux pentru cele mai înalte standarde

O afacere de familie din Austria face ca visele să devină realitate – pe apă, pe pământ şi în aer.

Povestea de succes a firmei LIST Holding GmbH începe în anii 1950 cu o mică tâmplărie. Aici se aduna experienţă în domeniul prelucrării unor materiale preţioase. Astăzi, întreprinderea se numără printre primii designeri de interior în lume pentru iahturi şi vapoare, avioane de afaceri şi private, hoteluri şi rezidenţe private, exclusiviste.
Astfel au fost de exemplu amenajate de către LIST vaporul cu apartamente „MS The Wold of ResidenSea”, cu cele 110 apartamente private şi 88 locuinţe de hotel ale sale sau renumitul vas de croazieră “MS Deutschland”.

Pentru amenajările interioare de înaltă calitate a căminelor proprii şi a iahturilor private se cer deseori soluţii deosebite. Un client şi-a dorit pentru iahtul său privat o masă reprezentativă, care să poată fi transformată în masă de biliard. Astfel, tehnicienii de la LIST au dezvoltat un mecanism care să amortizeze, să zicem aşa, mersul pe apă.

Chiar şi în aer LIST şi-a creat un renume, ca designer internaţional de avioane private şi business. Ideile inovatoare (ca de exemplu podea din piatră veritabilă sau suprafaţă decorativă din piatra veritabilă, extrem de subţiri) şi dezvoltarea continuă fac parte din povestea de succes a firmei LIST.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA