Advantage Austria Prikaži navigacijo

Luksuzni interierji za najvišje zahteve

Družinsko podjetje iz Avstrije uresničuje sanje – na vodi, na kopnem in v zraku.

Zgodba o uspehu družbe LIST Holding GmbH se je začela v petdesetih letih 20. stoletja z malo mizarsko delavnico. Tu so nabirali izkušnje z obdelavo plemenitih materialov. Danes prištevajo podjetje k vodilnim opremljevalcem notranjih prostorov za jahte in ladje, poslovna in privatna letala, hotele in ekskluzivne zasebne rezidence.

Tako je LIST opremil apartmajsko ladjo „MS The World of ResidenSea“ s 110 lastniškimi stanovanji in 88 hotelskimi suitami ali znamenito ladjo za križarjenja „MS Deutschland“.

Za zelo kakovostno notranjo opremo individualnih hiš in zasebnih jaht pogosto zahtevajo posebne rešitve. Kupec si za svojo zasebno jahto želi reprezentativno jedilno mizo, ki jo lahko spremeni v biljardno mizo. Tako so tehniki podjetja LIST razvili mehanizem, ki valovanje tako rekoč uduši oziroma nevtralizira.

LIST si je ustvaril ime v mednarodnem okolju tudi v zraku kot opremljevalec poslovnih in zasebnih letal. Inovativne ideje (npr. prava kamnita tla ali dekorativne površine iz kot las tankega pravega kamna) in nenehni nadaljnji razvoj so del zgodbe o uspehu podjetja LIST.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA