Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Luksuzni enterijeri za najviše zahteve

Porodično preduzeće iz Austrije ostvaruje snove – na vodi, zemlji i u vazduhu.

Priča o uspehu firme LIST Holding GmbH počela je 50-ih godina prethodnog veka malom stolarskom radionicom. Tu se sticalo iskustvo u obradi plemenitih materijala. Danas ovo preduzeće spada u širom sveta vodeće enterijeriste za jahte i brodove, poslovne i privatne avione, hotele i ekskluzivne privatne rezidencije.

Tako je na primer LIST opremio apartmanski brod „MS The World of ResidenSea“ sa 110 privatnih stanova i 88 hotelskih apartmana, ili čuveni brod za krstarenja „MS Deutschland“.

Za visokokvalitetno unutrašnje uređenje porodičnih kuća i privatnih jahti često se traže specijalna rešenja. Jedan od klijenata je za svoju privatnu jahtu želeo reprezentativni sto za ručavanje koji može da se pretvori u sto za bilijar. Tehničari firme LIST razvili su dakle mehanizam koji amortizuje ljuljanje broda usled uzburkanog mora.

I u vazduhu je LIST International izašao na glas kao firma koja oprema poslovne i privatne avione. Inovativne ideje (kao na primer pod od pravog kamena ili dekorativne površine od pravog tanušnog kamena) i stalni dalji razvoj deo su priče o uspehu firme LIST.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA