Advantage Austria Indicare navigare

Măiestrie inginerească austriacă pentru proiecte internaţionale de construcţii

Ca unul dintre concernele europene de frunte în domeniul construcţiilor, STRABAG se implică cu mult succes în numeroase proiecte internaţionale de construcţii.

Înființat în pieţele sale de bază, Austria şi Germania, concernul este prezent prin intermediul numeroaselor sale societăţi subsidiare în toate ţările est-europene şi sud-est europene, pe pieţe selecţionate din Europa Occidentală, precum şi pe Peninsula Arabică.   STRABAG acoperă întreaga gamă de prestaţii din sectorul construcţiilor civile şi industriale, al construcţiilor de drumuri, precum şi al construcţiilor speciale şi de tuneluri.

Dintre proiectele derulate de către STRABAG fac parte construcţia satului olimpic de la Soci (Rusia), construcţia de poduri şi de centre comerciale în Polonia, un nou tunel în Irlanda, şcoli în Germania, străzi din România, edificarea unui port în Croaţia, extinderea unui shopping-center la Stockholm, o comandă pentru dezvoltarea rafinăriei şi a portului „Khalifa Port“ din Abu Dhabi şi megaproiectul „Niagara Energy Tunnel“.

În clasamentul Fortune Global 500, concernul STRABAG este consemnat drept unul dintre cele mai mari întreprinderi din lume.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA