Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Yleiskatsaus

Kansainvälisissä projektikaupoissa itävaltalaiset yritykset ovat hyvin edustettuina. Itävaltalaisilla yrityksillä on kattava maailmanlaajuinen verkosto, hyvät suhteet kansainvälisiin rahoituslaitoksiin ja yritykset ovat luotettavia yhteistyökumppaneita.

Kansainvälinen projektikauppa

Luotettava yhteistyö kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa on siivittänyt itävaltalaisten yritysten menestystä kansainvälisissä projektikaupoissa.

Itävalta lukeutuu perinteikkäästi tieto-taito-toimittajiin teollisuuden rakentamisessa ja asennuksissa, uusiutuvan energian alalla ja koneenrakennus alalla. Kokeneet itävaltalaiset asiantuntijat toimivat erityisesti vedepuhdistamo- ja kastelujärjestelmäprojekteissa kuin myös suurissa ympäristöteknologia- ja infrastruktuuriprojekteissa kuten sairaala-, viemäri-, tie- ja raideverkkoprojekteissa sekä itävaltalaisten valmistamissa varmoissa ja turvallisissa voimalaitosprojekteissa.

Itävaltalainen asiantuntemus energia-alalla sekä kehitetyt uusiutuvan energian ratkaisut ovat maailmanlaajuisesti kysyttyjä.

Itävaltalaiset yritykset ovat seuraavilla aloilla kansainvälisesti vahvasti edustettuina:

  • rakentaminen
  • infrastruktuuri
  • ympäristöteknologia / vesi
  • terveys / sairaalarakentaminen
  • energia / uusiutuva energia
  • kuljetus
  • konsultointi & insinööritiede


Itävaltalaista perinteikästä laatua

Itävaltalaiset kokeneet asiantuntijat toimivat mainituilla aloilla konsultoinnista aina tuotantoon sekä toimituksesta asennukseen toteuttaen menestyksekkäitä projekteja yhdessä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Itävallan insinööri-, arkkitehti- ja suunnittelutoimistojen korkeasti koulutetut asiantuntijat toimivat niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin suurprojektien toteutussuunnitelmien parissa aina ensimmäisestä konsultoinnista menestyksekkääseen toteutukseen und laadunvarmistukseen.

Itävaltalaiset teollisuusyritykset ovat saavuttaneet kansainvälisen aseman. Ne ovat tunnettuja työn hyvästä laadusta, korkealaatuisesta teknologiasta ja tuotteista sekä innovatiivisten trendien kehittämisestä.

Esimerkkejä itävaltalaisesta projektiosaamisesta

Itävaltalaiset yritykset kuten Andritz, Vamed, Porr, AME International, Kapsch, A-TEC, Plasser & Theurer, STRABAG, S.O.L.I.D., VA Tech, Siemens, Doppelmayr, Voith, VAE AG, Voestalpine ja moni muu yritys tarjoavat jo vuosikymmenten ajan maailmanlaajuisesti arvostettua asiantuntemusta suurprojektien suunnittelun, toteutuksen ja jälkimyyntiin.

Sotshin vuoden 2014 olympialaisten menestykseen osallistuu useampi itävaltalainen yritys. 

Köysiratoja rakentava Doppelmayr Seilbahnen GmbH , joka on erityisesti kunnostautunut vientimarkkinoilla ja toimittanut mm. Katarin Doha lentokentälle ja Etelä-Afrikan Durban stadionille köysiratoja, toimittaa 20 köysiratalaitteistoa Sotsiin.

Andritz Hydro , eräs maailman johtavista räätälöityjen vesivoimalaitosten, -järjestelmien ja -palvelujen toimittaja, varustaa Bhutanin Dagechhussa ja Itä-Turkin Ilisussa voimalaitoksia turbiineilla, elektronisilla laitteilla ja tekniikalla.

STRABAG SE , maailmanlaajuisesti yli 75.500 henkilöä työllistävä yritys, sai toimeksiannoksi rakentaa ja toimia käyttäjänä Puolan toisen vaiheen A2 tietulli moottoritielle sekä rakentaa Romaniaan ja Intiaan tieprojekteja. STRABAG SE on useiden nimekkäiden rakennusyritysten emoyritys, kuten esim. tytäryritys Züblin, Abu Dhabin emiirikunnassa "Khalifa Port" satamarakentamisen konsortioyritys.

Porr-Gruppe rakentaa vesivoimalaan Ashtaan Albaniassa. Yritys on asemoitunut menestyksekkääksi täyden palvelun tarjoajaksi infrastruktuurialalla.

Plasser & Theurer vie yli 100 maahan nykyaikaisia rautateiden rakentamisen ja kunnossapidon koneita sekä korkealaatuisia konejärjestelmiä.

Steiermarkilainen aurinkoteknologia-alan yritys S.O.L.I.D. Gesellschaft für Solarinstallation und Design mbH sai vuonna 2010 suurprojektin Singaporiin rakennettavasta aurinkolämpövoimalasta ja yritys asentaa aurinkovoimalla toimivan jäähdytyslaitteen villieläinpuistoon yhdistyneisiin Arabiemiirikuntiin.

VAMED AG modernisoi sairaaloita ja toimii niiden käyttäjänä maailmanlaajuisesti. Tällä hetkelle yritys operoi 140 sairaalaa, joissa vuodepaikkoja on yhteensä noin 50.000.

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA