Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Áttekintés

A nemzetközi projektügyletekben az osztrák vállalatok is számottevően képviseltetik magukat. Világszerte kiterjedt hálózattal rendelkeznek, jó kapcsolatokat ápolnak a nemzetközi pénzügyi intézményekkel és megbízható partnerek.

Nemzetközi projektügylet

A nemzetközi partnerekkel való megbízható együttműködés messze előre repítette az osztrák vállalatokat a nemzetközi projektügyletek terén.

Ausztria hagyományosan know-how szállító országnak számít az ipari létesítmények építése, szerelése, megújuló energiák és gépipar területein. Különösen a víztisztításnál és öntözésnél, valamint a nagyobb környezettechnikai- és infrastrukturális projekteknél dolgoznak tapasztalt szakemberek: az osztrák kezek által készült kórházi létesítmények, csatorna-, út- és vasúti hálózatok, valamint erőművek világszerte a tartósság és biztonság bizonyítékai.

Az energiaszektorban és a megújuló energiákkal kapcsolatos megoldások fejlesztésében meglévő osztrák tapasztalat az egész világon keresett.

Összegezve az ausztriai vállalatok az alábbi területeken képviseltetik magukat nemzetközi szinten is jelentősen: 

  • építőipar
  • infrastruktúra
  • környezet- és víztechnika
  • egészségügy / kórházi felszerelés
  • energia / megújuló energiák
  • szállítás
  • tanácsadás és mérnöki szolgáltatás

Hagyományos osztrák minőség

A fent megnevezett iparágakban a tanácsadástól kezdve a gyártáson át egészen a szállításig és szerelésig tapasztalt szakemberek tevékenykednek, akik nemzetközi partnerekkel együttműködve sikeresen valósítanak meg projekteket.

Ausztria mérnöki-, építész és tervező irodáiban jól képzett szakemberek dolgoznak, akik bel- és külföldi vállalatok projektjeit kísérik végig a megvalósíthatósági tanulmányoktól kezdve az első tanácsadáson át egészen a sikeres befejezésig és minőségi vizsgálatig.

Az ausztriai ipari vállalatok világszerte nevet szereztek magunknak. Ezek a cégek munkáik minőségéről, kiváló technológiáikról és termékeikről, valamint innovatív trendek fejlesztéséről ismertek.

Példák osztrák projektekre

Olyan osztrák vállalatok, mint az Andritz, Vamed, Porr, AME International, Kapsch, A-TEC, Plasser & Theurer, STRABAG, S.O.L.I.D., VA Tech, Siemens, Doppelmayr, Voith, VAE AG és a Voestalpine – csak, hogy néhányat említsünk – évtizedek óta kínálják világszerte nagyra értékelt szakértelmüket nagy projektek tervezésénél, kivitelezésénél és utólagos nyomon követésénél:

A 2014-ben Sotchi-ban megrendezésre kerülő téli olimpiai játékok sikeres lebonyolításában egy tucat osztrák vállalat fog részt venni.

A siklókat építő Doppelmayr Seilbahnen GmbH , amely egy különösen exportorientált vállalat, siklóvasutakat készített a Katarban lévő dohai reptér és a dél-afrikai Durban stadion számára, valamint 20 berendezést fog szállítani Sotchi-ba.

Az Andritz Hydro , a világ egyik vezető, a vízerőművek részére kialakított berendezésekkel, rendszerekkel és szolgáltatásokkal foglalkozó vállalata, látta el turbinákkal, elektromos felszereléssel és mérnöki szolgáltatásokkal a Bhután-ban fekvő Dagachhu-ban és a kelet-törökországi Ilisu-ban lévő erőműveket.

A világszerte több mint 75.000 embert foglalkoztató STRABAG SE vállalatot többek között a lengyelországi A2-es autópálya második szegmensének építésével és üzemeltetésével, valamint Romániában és Indiában lévő útépítési projektekkel bízták meg. A STRABAG SE a vállalatcsoport számos tagját összefogja az építkezés során, mint pl. a Züblin nevű leányvállalatát is, amely konzorciumvezető az Abu Dhabi emirátusban található „Khalifa Port” kikötő építésénél.

Az Albániában található Ashta vízerőművet a Porr-Gruppe valósítja meg. A vállalat itt egy sikeres, teljes körű szolgáltatást nyújtó partnerként tevékenykedik az infrastruktúra területén.

A több mint 100 országban képviselettel rendelkező Plasser & Theurer a legmodernebb egyedi gépek és a vasútépítésnél használatos nagy értékű géprendszerek exportálását, karbantartását és felújítását végzi.

A stájerországi szolártechnikai vállalat, a S.O.L.I.D. Gesellschaft für Solarinstallation und Design mbH 2010-ben megbízást kapott egy napkollektorról szóló nagy projektre Szingapúrban, valamint az Egyesült Arab Emirátusokban termikus szolár-hűtést helyez üzembe egy vadaspark számára.

A VAMED AG kórházak modernizálásával és üzemeltetésével foglalkozik az egész világon. A vállalatcsoport jelenleg 140 kórházat lát el kb. 50.000 ággyal.

Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA