Advantage Austria Indicare navigare

Privire de ansamblu

În ceea ce privește participarea la proiectele internaționale, firmele austriece sunt putenic reprezentate. Ele dispun de o rețea extinsă la nivel mondial, inițiază contacte avantajoase cu instituțiile financiare internaționale și sunt un partener de încredere.

Dezvoltarea de proiecte la nivel internațional

Cooperarea bazată pe încredere cu partenerii internaționali au propulsat firmele austriece pe primele poziții în ceea ce privește derularea proiectelor intenaționale.

Din punct de vedere tradițional Austria se numără printre țările care exportă know-how în domeniile echipamente industriale, montaj industrial, energie alternativă și construcții de mașini.

Specialiști cu experiență se regăsesc în toate domeniile, preponderent în cele cum ar fi alimentarea și evacuarea apei sau în cadrul proiectelor mari de infrastructură și tehnica mediului îmconjurător din cadrul: spitalelor, rețelelor de canalizare, străzilor, rețelelor de cale ferată, respecitv din cadrul centralelor electrice cu participare austriacă din toată lumea, începând de la faza de început.
Expertiza austriacă în sectorul energetic și în dezvoltarea soluțiilor pentru energie alternativă este solicitată pe plan mondial.

În concluzie, firmele austrice sunt puternic reprezentate în urmatoarele domenii: 

  • Construcții
  • Infrastructură
  • Tehnica mediului înconjurător / Apă
  • Sănătate / Dotarea spitalelor
  • Energie / Energii alternative
  • Transport
  • Consulting & Inginerie


Calitate tradițională austriacă

În domeniile mai sus amintite specialiștii austrieci cu experință își desfășoară activitatea derulând proiecte începând de la faza de consultanță, proiectare, până la cea de livrare și montaj, în scopul implementării cu succes a acestora.

În birourile de inginerie, arhitectură și planificare din Austria lucrează specialiști înalt calificați pentru proiecte mari, care în colaborare cu firme din Austria sau cu firme din afara țării dezvoltă proiecte începând cu etapa elaborării studiilor, asigurării de consultanță, până la finalizarea cu succes a acestora și a controlului de calitate.

Firmele austrice din domeniul industriei și-au făcut un nume pe plan mondial. Ele sunt cunoscute pentru calitatea serviciilor lor, pentru tehnologiile la nivel înalt, pentru produsele lor și pentru dezvoltarea unor trenduri inovative.

Exemple de competențe austriece

Firmele austriece precum Andritz, Vamed, Porr, AME International, Kapsch, A-TEC, Plasser & Theurer, STRABAG, S.O.L.I.D., VA Tech, Siemens, Doppelmayr, Voith, VAE AG și Voestalpine, dacă ar fi să enumerăm doar o parte dintre ele oferă de zeci de ani în întreaga lume expertiza lor în activități de planificare, Implementare și urmărire a proiectelor mari.

Constructorul de căi ferate Doppelmayr Seilbahnen GmbH ,o firmă puternic angajată la export, care construiește șine de transport pentru aeroportul Doha din Qatar și pentru stadionul Durban din Africa de Sud va livra 20 echipamente la Sotchi.

Andritz Hydro , unul dintre furnizorii internaționali de echipamente de mari dimensiuni, sisteme și servicii pentru hidrocentrale echipează centralele electrice din Dagachhu din Bhutan și din Illsu din estul Turciei cu turbine și echipamente electrice și oferă servicii de inginerie.

STRABAG SE , care are mai mult de 75.500 angajați la nivel internațional va participa, printre altele la construcția și administrarea celui de-al doilea segment al autostrăzii A2 din Polonia, a unor proiecte pentru construcția de străzi din România și din India. STRABAG SE este o umbrelă pentru multe firme de marcă, precum pentru reprezentanța Züblin, lidera consorțiului pentru construcția portului „Khalifa Port“ din Abu Dhabi din Emiratele Arabe Unite.

Grupul Porr construiește cea mai mare hidrocentrală din Albania, la Ashta. Firma se poziționază aici ca un provider full-service de succes în infrastructură.

Plasser & Theurer este reprezentată în mai mult de 100 țări, exportând de la mașini moderne până la sisteme de mașini înalt calitative destinate construcției de căi ferate și întreținerii lor.

Firma S.O.L.I.D. Gesellschaft für Solarinstallation und Design mbH , care activează în domeniul tehnicii solare participă din 2010 la un proiect mare pentru o instalație solară termică din Singapore și instalează un echipament de răcire care funcționază cu energie solară, pentru un parc de distracții din Emiratele Arabe Unite.

VAMED AG modernizează și administrează spitale din întreaga lume. La acest moment administrează 140 spitale, cu ca. 50.000 paturi.

Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA