Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Yleiskatsaus

Itävallan kulutustavaroiden valmistajat eivät toimita tuotteitaan ainoastaan kotimaisille asiakkaille, vaan kunnostautuvat hyvin myös vientimarkkinoilla. Oli sitten kyse huonekaluista, sisutustuotteista, valaisimista, tekstiileistä, posliinista, korkealaatuisista viinilaseista, kristallikoristeista tai peleistä – itävaltalaisia tuotteita myydään kuluttajille maailmanlaajuisesti. Eikä tässä kaikki: useiden kansainvälisten kulutus- ja lifestyle tuotteiden taustalla on itävaltalaista designia, koneita tai laitteita, tekniikkaa ja testausteknologiaa Itävallasta.

Sisältö

Tietoisuus perinteistä ja tulevaisuudensuuntautuneisuus: Kulutushyödykkeitä maailmanmarkkinoille

Itävallan kulutustavaroiden ja elämäntapatuotteiden valmistajat ovat erittäin tietoisia elämäntapamuutoksista ja uusista trendeistä tärkeissä kuluttajaryhmissä. Lukuisilla pienillä ja keskikokoisilla yrityksillä on pitkät perinteet korkealaatuisten tuotteiden valmistamisessa kuluttajille kotimaassa ja ulkomailla. Samalla Itävallassa toimii monia maailmalaajuisesti tunnettujen tavaramerkkien tuottajia.

Itävaltalaiset valmistajat eivät noudata korkeita standardeita ainoastaan perinteisten elämäntapatuotteiden valmistamisessa, sama koskee myös arkipäivästä kulutustavaraa ja kertakäyttötuotteita. Ovatko siis kyseessä tavallisille markkinoille suunnatut tuotteet tai luksustuotteet: Itävallan tuotteet ovat tasapuolisesti laadukkaita ja luotettavia.

Korut ja asusteet

Itävaltalaiset korut ja asusteet ovat vallanneet maailman. Eksklusiiviset Swarovski kristalli-muotikorut todistavat että luova design ja laadukas työ ovat kansainvälisillä markkinoilla kysyttyjä. Yritys on muotialan, valaisin- ja sisustustoimialan kristallikomponenttien asiantuntija. . Toisaalta maailmanlaajuisesti yli 1500 liikkeessä myydän Tirolilaisen yrityksen valmistamia kristallikoruja ja -asusteita. Ja Itävallasta on myös lähtöisin kulta- ja hopeakoruja kansainvälisille vaativille asiakkaille. Itävaltalainen yritys Hirsch valmistaa korkealaatuisia kellonrannekkeita ja on vuodesta 2003 lähtien sveitsiläisen luksuskelloteollisuuden päätoimittaja.

Myös itävaltalaiset silmälasit ovat kansainvälisesti hyvin edustettuina. Linzistä kotoisin olevan Silhouette International 'in, jolla on 13 tytäryhtiötä sekä yhteistyökumppanit yli 100 maassa, valmistamia laadukkaita silmälaseja esim. titaanikehyksillä on maailmanlaajuisesti kaupan.

Lahjatavarat, pelit, toimistotarvikkeet

Itävallalla on paljon tarjottavaa maailmanlaajuisille kuluttajamarkkinoille. Tarjonta on monipuolista: perinteikkäistä lumipalloista lahjatavaratuotteisiin, joiden luovat ratkaisut on toteutettu uusinta tekniikkaa käyttäen, mukaan lukien markkinajohtajan valmistamat leimasimet: Itävaltalaisilla kulutushyödykkeillä on luonnetta.

Itävaltalaisilla pelien kustantajilla ja leikkikalujen valmistajilla on laaja valikoima lauta-, kortti- ja seurapelejä, klassikoita ja uutuuksia. Vuonna 1824 perustetun wieniläisen pelikorttitehtaan Ferd. Piatnik & Söhne , pelit, palapelit ja pelikortit ovat myynnissä yli 60 maassa. Massiivisesta itävaltalaisesta puusta rakennetut lasten leikkikalut ovat useilla markkina-alueilla yhtä kysyttyjä kuin kestävät, lapsiystävälliset muoviset vapaa-ajan välineet jotka on valmistettu korkeiden itävaltalaisten laatustandardien mukaisesti.

Toimistotarvikkeiden tuotesegmentissä Itävallalla on useita kansainvälisesti merkittäviä yrityksiä. Itävaltalaisella paperilla ja leimasimilla on asiakkaita kaikkialla maailmassa. Ylä-Itävallan Welsistä kotoisin oleva Trodat GmbH on maailmanmarkkinajohtaja itsevärjäytyvillä leimasimilla ja laserkaiverruskoneilla. Kansainvälisen merkintäteollisuuden pioneeri Trodat tuotteista 98 % viedään ulkomaille 160 maahan.

Eksklusiivisuus kerää pisteitä maailmalla

Tämä nimi on synonyymi korkealaatuisille viinilaseille: Riedel Glas , Tirolilaisen perheyrityksen laatutuotteet. Riedel viinilasien laatu vakuuttaa myös viiniguru Robert Parkerin: ”The finest wine glasses for both technical and hedonistic purposes are those made by Riedel.“

Anne-Sophie Mutter, Chee-Yun, Barre Philips ja monet muut nimekkäät muusikot arvostavat itävaltalaisia soitinten kieliä. Wieniläinen Thomastik-Infeld on valmistanut vuodesta 1919 lähtien korkealaatuisia kitaran, basson ja viulun kieliä.

Koristeelliset ja toiminnalliset valaisimet itävallasta

EGLO on eräs menestyneimmistä koristeellisten kotitalousvalaisinten tarjoajista. 1980 luvun puolivälistä lähtien EGLO on toiminut kansainvälisesti. Tänä päivänä korkealaatuisia asuintilojen valaisimia myydään maailmanlaajuisesti yrityksen yli 70 sivuliikkeestä.

Vuodesta 1823 lähtien perinteitä kunnioittava J. & L. LOBMEYR GmbH valmistaa hienointa lasitaidekäsityötä: juomalaseista vesikannuihin, maljakoista kristalli valaisimiin. Wieniläisen yrityksen valmistamat eksklusiiviset tuotteet ovat nähtävillä tunnetuissa oopperataloissa, konserttisaleissa ja luksushotelleissa aina Euroopasta Aasiaan.

Bakalowits Licht Design GmbH vei tuotteitaan jo vuonna 1885 Amerikkaan ja Aasiaan ja yritykset kristallivalaisimet olivat esillä maailmannäyttelyssä Pariisissa vuonna 1900.

XAL GmbH valmistaa valaisimia ja valaisinjärjestelmiä liiketiloihin, toimistoihin, hotelleihin ja asuintiloihin. Yrityksen noin 400 työntekijää työskentelevät tuotekehityksen, tuotannon ja markkinoinnin parissa yrityksen 16 toimipisteessä 7 maassa. XAL GmbH:n päätoimipaikka on Grazissa ja tärkeimmät tytäryritykset sijaitsevat Münchenissä, Zürichissä, Lontoossa sekä New Yorkissa.

Itävaltalainen kulutushyödyketeollisuus aiemmin ja nykyään

Tiesittekö että useat tuotteet jotka helpottavat kuluttajan arkea päivittäin juontavat juurensa itävaltalaisten keksijöiden oivalluksista?

Josef Madersperger kehitti ompelukoneen, Peter Mitterhoferia kiitämme kirjoituskoneesta, ensimmäisen muotokuvaobjektiivin rakensi Peter Wilhelm Friedrich von Voigtländer. Ja Carl Auer von Welsbach täydellisti kaasuvalon ja hehkulampun.

Ja nykyään? Nykyään löydätte Itävallasta lukuisia yrityksiä jotka toimivat aloilla:

  • konsultointi ja suunnittelu
  • koneenrakennus
  • laitteet ja välineet
  • muotoilu

ja tarjoavat siten yksilöllisiä ratkaisuja kulutushyödyketeollisuuden monimuotoisiin tarpeisiin.

Yksilölliset ratkaisut

Suuret alan yritykset ja asiantuntijat kulutustavaroiden valmistamisessa voivat löytää sopivan tarjonnan Itävallasta. Konsultaatiopalveluista erikoislaitteisiin, liukuhihnoista järjestelmäratkaisuna kohti tuotemuotoilua korkeimmille markkinasegmenteille: löydätte pätevän, vientiin suuntautunut tuottajan kaikille palveluille, jotka liittyvät kulutustavaroiden valmistamiseen.

Esimerkiksi yli 60 maan kasinot käyttävät itävaltalaisen yrityksenNovomatic laitteita ja tietotaitoa. Novomatic on alan markkinajohtaja, jolla on kansainvälisiä vedonlyöntitoimistoja.

ItävaltalainenART for ART Theaterservice GmbH on kansainvälsten talojen luotettava yhteistyökumppani tarjoten ooppera- ja teatterituotantojen kokonaistoteutusta. Referenssiluettelo kattaa mm. Metropolitan Oopperan New Yorkissa, Champs Elysées teatterin Pariisissa ja Hyogo Art Performing Centre’n Japanissa.

Tuotesuunnittelu

Viime vuosien kehitys Itävallassa täydellistä, nykyajan teollisuus- ja tuotemuotoilua kohti on johtanut lukuisten yrityksien perustamiseen, jotka toimivat menestyksekkäästi markkinatekijöiden suunnittelun alalla. Niiden palveluiden menestystä tuotemuotoilussa ei alleviivaa ainoastaan hyvä liikevaihto, vaan myös kansainväliset muotoilupalkinnot.

Erityisestii kosmetiikan alalla, missä ulkonäkö ratkaisee, pakkaukset ovat merkittävässä asemassa. ALPLA WERKE Alwin Lehner GmbH & Co KG tarjoaa laajoilla teknologisilla ratkaisuillaan innovatiivisten tuotteiden modernin toteutuksen. Yritys lukeutuu maailmanlaajuisesti muovipakkausten markkina- ja teknologiajohtajaksi.

MARETO Kunststoffverarbeitung GmbH Burgenlandin Parndorfissa toimittaa huulipuna-, huulivoide ja muovituubeja kosmetiikka-alan suuryrityksille, yrityksen viennin osuus on 99%.

Uudet markkinat

Pienten kotimaisten markkinoiden takia itävaltalaisilla yrityksillä on erittäin tärkeä päästä käsiksi uusiin kohderyhmiin. Tämä kokemus virtaa läpi itävaltalaisten yrityksien vientikyvykkyyden. Olkoon siis kyseessä muotoilu “Silver Agers” tai täydellinen tuote kuluttajille kuumilla markkinoilla, Itävallan yritykset ovat ideaalisia kumppaneita uusien markkinoiden avaamiseen.

Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA