Advantage Austria Показване навигация

Техника за леене под налягане за световните пазари

Какво обединява детските колички и страхотните калъфи за мобилни телефони? Новаторският дух на австрийската фирма ENGEL.

Много от продуктите, с които ежедневно боравим, са сътворени с помощта на техниката за леене под налягане на австрийския машиностроител ENGEL . Основаното през 1945 г. семейно предприятие е индивидуална марка на най-големия производител на машини за леене под налягане в световен мащаб и се смята за технологичен лидер. Днес фирмата предлага на своите клиенти индивидуални системни решения за обработка за леене под налягане на едно място: от машината през автоматизирането, технологията на процесите и проектирането на инструментите до обучението и сервиза. Акцентът е върху автомобилната, опаковъчната, медицинската, телекомуникационната и електронната индустрии, както и техническото леене (technical moulding).

С 8 производствени цеха в Европа, Северна Америка и Азия, както и клонове и представителства в над 85 страни, Engel предлага оптимална подкрепа на клиентите си по цял свят. Благодарение на най-модерните технологии и най-ефективните производствени съоръжения клиентите на ENGEL произвеждат конкурентноспособни, търсени продукти.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA