Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Ruiskuvalutekniikkaa maailman markkinoille

Mitä yhteistä on leluautoilla ja kännyköiden trendikkäillä kuorilla? Itävaltalaisen yrityksen ENGELin innovatiivinen voima.

Monet jokapäiväiset tuotteet ovat oikeastaan mahdollisia vain itävaltalaisen ENGELin ruiskuvalutekniikan ansiosta. Vuonna 1945 perustettu perheyritys on yksittäisenä tavaramerkkinä maailmanlaajuisesti suurin ruiskuvalukoneiden valmistaja ja teknologiajohtaja. Nykyisin yritys tarjoaa asiakkaille räätälöityjä ruiskuvalumenetelmän järjestelmäratkaisuja ja se toimittaa kaiken tarvittavan koneesta aina automaatioon, prosessiteknologiaan ja työkalujen suunnitteluun sekä koulukseen ja palveluun. Painopiste on aloillaautomotive, packaging, medical, teletronics ja technical moulding.

Engel tarjoaa asiakkailleen maailmanlaajuisesti parasta mahdollista tukea ja sillä on kahdeksan tuotantolaitosta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa, sekä toimipisteiltä ja edustajia yli 85 maassa . Uusimman teknologian ja mitä tehokkaimpien tuotantolaitosten ansiosta ENGELin asiakkaat tuottavat kilpailukykyisiä ja menestyviä tuotteita.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA