Advantage Austria Navigatie tonen
Wij denken, dat u uit komtNaar deze landensiteVerander het land

Spuitgiettechnologie voor alle markten wereldwijd

Wat hebben speelgoedauto's en coole covers van mobiele telefoons met elkaar gemeen? De innovatieve kracht van de Oostenrijkse firma ENGEL.

Veel producten waarmee we dagelijks in contact komen​ worden pas mogelijk dankzij de spuitgiettechnologie van de Oostenrijkse machinebouwer ENGEL . Het familiebedrijf Engel, opgericht in 1945, is als monomerk 's werelds grootste fabrikant van spuitgietmachines en wordt beschouwd als technologieleider. Vandaag biedt de onderneming systeemoplossingen voor spuitgietwerk op maat van de klant aan, alles uit één hand: van machine via automatisering, procestechnologie en gereedschapsontwerp tot training en service. Gefocust wordt op de auto-, de  verpakkings- en de medische sector, op teletronica en op technisch gieten.

Met acht productievestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië en met kantoren en vertegenwoordigingen in meer dan 85 landen biedt Engel zijn klanten wereldwijd optimale ondersteuning. Dankzij de nieuwste technologieën en de meest efficiënte productie-installaties produceren de klanten van ENGEL concurrerende en succesvolle producten.
Printen
©©ADVANTAGE AUSTRIA