Advantage Austria Prikaži navigacijo

Tehnika brizgalnega litja za svetovne trge

Kaj imajo skupnega avtomobilčki za igranje ter izvrstni pokrovčki za mobilne telefone? Inovativno moč avstrijskega podjetja ENGEL.

Mnoge izdelke, s katerimi vsakodnevno prihajamo v stik, je omogočil šele razvoj tehnike brizgalnega litja avstrijskega izdelovalca strojev ENGEL . Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1945, je kot samostojna znamka največji svetovni proizvajalec strojev za brizgalno litje in velja za tehnološkega vodjo na tem področju. Danes ponuja podjetje raznovrstne sistemske rešitve za brizgalno litje po meri kupca: od stroja preko avtomatizacije, tehnologije procesov in projektiranja orodij, do izobraževanja in vzdrževanja. Težišče podjetja predstavljajo področja avtomobilske industrije, embalažne industrije, medicine, telekomunikacijske elektronike in tehničnega modeliranja.

Z 8 proizvodnimi obrati v Evropi, Severni Ameriki in Aziji, kot tudi podružnicami ter predstavništvi v več kot 85 državah ponuja Engel svojim kupcem po svetu optimalno podporo. Po zaslugi najmodernejših tehnologij in najučinkovitejših proizvodnih naprav lahko kupci podjetja ENGEL izdelujejo konkurenčne in uspešne izdelke.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA