Advantage Austria Pokaži navigaciju
Pretpostavljamo da ste iz Izaberite svoju državuPromena države

Tehnika livenja pod pritiskom za svetska tržišta

Šta je zajedničko automobilima-igračkama i fensi oblogama za mobilne telefone? Inovativna snaga austrijskog preduzeća ENGEL.

Mnogi proizvodi sa kojima svakodnevno dolazimo u dodir uopšte su tek mogući zahvaljujući tehnici livenja pod pritiskom austrijskog proizvođača mašina ENGEL . Ova kompanija, osnovana 1945. godine kao porodično preduzeće, spada u najveće proizvođače mašina za livenje pod pritiskom na svetu i smatra se tehnološkim liderom. Preduzeće danas kupcima na jednom mestu  nudi specifična sistemska rešenja za obradu livenjem pod pritiskom: od mašine preko automatizacije, procesne tehnologije i projektovanja alata, do obuke i servisa. Pritom je težište stavljeno na oblasti kao što su automobilski komponenti, pakovanje, medicinska tehnika, telekomunikacija i  tehnička livenja.

Sa 8 proizvodnih fabrika u Evropi, Severnoj Americi i Aziji, kao i filijalama i zastupništvima za više od 85 zemalja, Engel svojim kupcima širom sveta pruža optimalnu podršku. Zahvaljujući najmodernijim tehnologijama i najefikasnijim proizvodnim postrojenjima kupci firme ENGEL proizvode konkurentne i uspešne proizvode.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA