Advantage Austria Näytä navigointi
Oletamme että olette maasta Tälle maasivustolleVaihda maata

Yleiskatsaus

Itävallan muoviteollisuuden yli 560 (NACE 222) yritystä työllistävät lähes 26.600 henkilöä. Muoviraaka-aineiden ja muovituotteiden lisäksi Itävallassa valmistetaan useita muita materiaaleja muoviteollisuutta varten. Itävaltalaiset muoviteollisuuskoneita valmistavat yritykset ovat kansainvälisesti hyvin tunnettuja. Tässä on yleiskatsaus Itävallan muoviteollisuudesta.

Sisältö

Muovi – itävaltalainen materiaali

Itävallassa on pitkät perinteet muovin käsittelyssä: 19. vuosisadan lopussa itävaltalaiset yritykset käsittelivät selluloidia, keinotekoista sarvea ja galaliittia (kaseiini) nappien, korujen ja muiden tuotteiden valmistelussa. Nykyisin Itävallan muoviteollisuuden tuotannon arvo on noin 7,1 miljardia euroa.

Pienten sisämarkkinoiden ansiosta ala on suuresti suuntautunut vientiin ja muutama yritys on kokonaan keskittynyt vientimarkkinoille. Muutamat yritykset tuottavat polyethyleeniä tai styrofoamia. Muovin käsittely on Itävallassa erittäin tärkeä teollisuusala.

Tärkeimmät tuotteet

Itävallan tärkeimpiä muovituotteita ovat

  • pakkaustuotteet (filmit/kääreet, purkit, kanisterit, pullot ym.)
  • tekniset osat autoteollisuutta, mekaniikka-alaa ja elektroniikkateollisuutta varten
  • putket ja rakennuselementit.

Muoviteollisuuden koneet – huipputason teknologiaa

Itävallan muoviteollisuuden koneita valmistavat yritykset ovat kansainvälisesti menestyksekkäitä viejiä. Euroopan sekä kansainvälisillä markkinoilla arvostetaan ja kunnioitetaan innovatiivisen koneteollisuuden korkeita teknisiä standardeja ja tietotaitoa.

Itävallan yritykset eivät valmista ainoastaan koneita, vaan toimittavat lisäksi myös moduleita, työkaluja ja automatiikkaa, jotka takaavat asiakkaille korkean laadun ja maksimaalisen tuottavuuden. Menestymisen takana on hyvän koulutuksen saaneet asiantuntijat, korkea laatutietoisuus ja tiivis yhteistyö muiden maiden valmistajien kanssa.

Innovaatio ja laatu

Itävaltalaisia muoviteollisuuden koneiden valmistajia kuvaa innovatiivisuus, joka johtaa luonnollisesti korkealaatuisiin, omaperäisesti muotoiluihin, toiminnallisiin, asiakkaille räätälöityihin tuotteisiin.

Austrian industrial association of plastics processing machinery
Metallitekninen teollisuusliitto
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Wien
Itävalta
 
+43 5 90 900/3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA