Advantage Austria Pokazati navigaciju

Pregled

Na području prerade plastike u Austriji je uključeno više od 560 (NACE 222) tvrtki sa skoro 26.600 namještenika. Pored sirovina za plastiku i predmete od plastike, u Austriji se proizvodi i niz pomoćnih tvari za proizvodnju i preradu plastike. Austrijske tvrtke, koje proizvode strojeve za obradu plastike, na međunarodnom tržištu igraju u prvim redovima. Ovdje možete dobit uvid u ovu bitnu industrijsku granu.

Sadržaj:

Plastika – materijal iz Austrije

Obrada plastike ima tradiciju. Oko prelaska u 20. stoljeće austrijske tvrtke su obrađivale celuloid, umjetnu masu od kazeina ili galalit u gumbe, nakit i druge proizvode. Danas austrijski proizvođači i prerađivači plastike proizvode u vrijednosti od oko 7,1 milijarde eura.

Glede malog unutarnjeg tržišta ova grana je orjentirana na izvoz. Neke tvrtke su skoro u cjelosti okrenute stranom tržištu. Neke tvrtke proizvode plastike kao što je polietilen ili pjenasti polistirol. Visoki položaj zauzima prerada plastike.

Najbitniji proizvodi

Najbitniji u Austriji proizvedeni proizvodi su:

  • proizvodi za pakiranje (folije, bačve, kanisteri, boce, itd.)
  • tehnički dijelovi za auto industriju, za strojogradnju i elektro tehniku
  • cijevi i građevinski proizvodi.

Strojevi za plastiku – tehnika na najvišoj razini

Austrijske tvrtke iz sektora strojarstva izvoze uspješno u čitav svijet. Visoki tehnički standardi i know-how ovog inovativnog dijela strojarstva visoko se cijene na europskom i svjetskim tržištima.

Austrijski ponuđači ne proizvode samo strojeve već dostavljaju i module, alate i automatizaciju, koje njihovim klijentima garantiraju najvišu kvalitetu i produktivnost. Dobro obrazovani stručni djelatnici, snažan osjećaj za kvalitetu i povezivanje s proizvođačima u drugim zemljama ubrajaju se u faktore uspješnosti.

Ideje i svijest o kvaliteti

Austrijske proizvođače strojeva za proizvodnju plastike posebno obilježava spremnost na inovacije. U to se svakako ubrajaju visoko kvalitetni vlastiti izumi i funkcionalne specijalne izvedbe.

Österreichische Branchengruppe der Kunststoffmaschinenhersteller (Austrijska udruga proizvođača strojeva za proizvodnju plastike)
Strukovno udruženje metaloprerađivačke industrije
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Vienna
Austria
 
+43 5 90 900/3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA