Advantage Austria Navigáció megjelenítése
Szerintünk Ön az alábbi országból jelentkezett be: Ennek az országnak az oldaláraMásik ország

Áttekintés

A műanyag-feldolgozás területén több mint 560 (NACE 222) vállalat tevékenykedik, megközelítőleg 26.600 foglalkoztatottal. A műanyag nyersanyagok és műanyag áruk mellett Ausztriában segédanyagokat is gyártanak a műanyag előállításához és feldolgozásához. A műanyag-feldolgozó gépeket gyártó osztrák vállalatok nemzetközileg is az élmezőnyhöz tartoznak. Vessen egy pillantást erre a fontos osztrák iparágra.

Tartalom:

Műanyag – nyersanyag Ausztriából

A műanyag-feldolgozásnak tradíciója van: a 20. század fordulóján Ausztriában az üzemek celluloidot, műszarut vagy galalitot dolgoztak fel gombok, díszek vagy más áruk számára. Ma az osztrák műanyaggyártók és –feldolgozók összesen 7,1 milliárd euró értéket állítanak elő.

A kis belső piac következtében az ágazat exportorientált. Egyes üzemek szinte teljes egészében a küldföldi piacokra dolgoznak. Néhány vállalat műanyagot, úgymint polietilént vagy habosítható polisztirolt gyárt. A műanyagok feldolgozása nagyon magas arányt ér el.

A legfontosabb termékek

Az Ausztriában gyártott legfontosabb termékek:

  • csomagolási termékek (fóliák, hordók, kannák, palackok stb),
  • műszaki alkatrészek az autóipar, a gépgyártás és az elektrotechnika számára,
  • csövek és építőipari termékek.

Műanyag-feldolgozó gépek – technika magas színvonalon

A műanyagipari gépgyártás területén tevékenykedő cégek világszerte sikeresen exportálnak. Az európai és nemzetközi piacokon elismerik az innovatív gépgyártás ágazat magas technikai színvonalát és know-how-ját.

Az osztrák szállítók nemcsak gépeket gyártanak, hanem modulokat, szerszámokat és automatizálást is szállítanak, melyek az ügyfeleiknek a legmagasabb minőséget és termelékenységet garantálják. A siker kulcsa a jól képzett szakemberekben, a magas minőségtudatban és más országok gyártóival való együttműködésben rejlik.

Ötletgazdagság és minőségi tudatosság

A műanyagipari gépek osztrák gyártói kitűnnek a különösen innovációbarát szemléletükkel.
A magas minőségi értékű egyedi fejlesztések és a funkcionálisan különleges berendezések természetesen szintén ide tartoznak.

Műanyaggépgyártók Osztrák Ágazati Csoportja
Fémtechnológiai Iparszövetség
Wiedner Hauptstraße 63
1045 Bécs
Ausztria
 
+43 5 90 900/3482
 
+43 1 505 10 20
office@fmti.at
 
http://www.metalltechnischeindustrie.at/en/
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA